tomass77 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2021 Jest przeciwieństwem szczęścia Jest synonimem lub synem Nieszczęścia Boję się bólu Robi ze mną o dużo więcej Niż szczęście.. Wyczerpuje Do złych wniosków Nawołuje Jak szatan który.. Po duszy miotłą Zamiata Paradoksalnie Więcej zrobiłem w bólu Może coś tam krzywo przykleiłem Może z kimś się krnąbrnie Nie zgodziłem Ale po latach.. Tam do kata Bądź sobie czarny chrabąszczu Po duszy lataj Jestem w twoim gąszczu.. 2
A-typowa-b Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2021 @tomass77 a to czasem nie pomyliłeś bólu z zazdrością która nawołuje do złych myśli i czynów, ona z pychą są koleżankami. Fajny wiersz, ktoś mi napisał że w bólu rodzi się piękno (czy jakoś tak). Wiersz, piosenka, muzyka, obraz itd 1
tomass77 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2021 @A-typowa-b Dzięki za komentarz. Ból jest konsekwencją. Nie tylko zazdrości. Chodzi mi jednak o ból. Pozdrawiam. T.
A-typowa-b Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2021 @tomass77 no dobra :) , jesteś autorem. jak ból to ból. Będę się tego trzymać, czytając Twój wiersz.
Leszczym Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2021 @tomass77 Jestem na tak. Przekonuje mnie Twój wiersz :)) 1
Rekomendowane odpowiedzi