Somalija Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2021 (edytowane) byle prześlizgnąć się przez dzień który zwykle z biczem nie odchodzi się ostrożnie lub podchodzi blisko ostrzem w przód to lodowe morze między naszymi ciałami spiętrzyło kry nie podnosi już fal ciężka woda bardziej zielona i słona niż zwykle parzy mrozem lód najeżony grudą w łańcuchu białych win wódek skuwających moje ciało ból tylko ból do bólu ból ta miłość nie powinna zostanę po niej na zawsze nieparzysta spojrzeniem otwierałeś najdrobniejszą z arterii wniknięci w siebie po feromonowe głody rozedrgałeś mnie ciepły lekko pochylony bez opamiętania Edytowane 13 Grudnia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 5
Wędrowiec.1984 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2021 Nie zawodzisz i trzymasz swój styl.
Somalija Opublikowano 14 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2021 @Wędrowiec.1984 Jeszcze świeże, zobaczymy... dziękuję, pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Somalija Opublikowano 14 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2021 @Arsis Przynajmniej na coś, to moje pisanie się przydało, bo napisałam rymowany wierszyk dla rodziców chorego dziecka, którzy zbierają pieniądze na operację w USA i ta akcja ma być między okolicznymi szkołami. Wiersz będzie recytowany i nagrany... Cieszę się Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Somalija Opublikowano 15 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2021 @Dag Chyba nie... oby nie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Wszystkiego dobrego, pozdrawiam .
Arsis Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2021 @Somalija witaj, aga, aże cóż to za szałowa kreacja? szykujesz się już na sylwestra?
Somalija Opublikowano 16 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2021 @Arsis Ostatnio chorowałam i postanowiłam się troszkę podstroić Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2021 @Somalija chorowałaś? oj, to niedobrze... ale kreacja szałowa...
Somalija Opublikowano 17 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2021 @Arsis Przecież wiesz jaka jestem strojnisia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Trzeba jakoś ukryć brak pewności siebie i inne słabe punkty .
Arsis Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2021 @Somalija cześć, strojnisio, oj, coś smutna jesteś... widzisz, ja tam jestem takim śpiewającym strachem na wróble...
Somalija Opublikowano 20 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2021 (edytowane) @Arsis Nie jestem smutna, raz na jakiś czas sobie popłaczę, ale rzadko raczej jestem wesoła... Ostatnio szefowa pogroziła mi palcem, to tak się wzięłam za robotę, że chyba będzie premia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Nie ma czasu na smutki... Edytowane 20 Grudnia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Arsis Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2021 @Somalija no to jak mawiają:" chluśniem, bo uśniem", albo "łykniem, bo odwykniem"...
Somalija Opublikowano 20 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2021 @Arsis Bądź grzeczny, nie kuś koleżanki do picia alkoholu, bo wiesz jaka ona jest zaraz się obrazi...
Arsis Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2021 @Somalija miałem na myśli lustro, takie duże stojące tremo... @Somalija wznoszę toast do gościa w lustrze..,./
Somalija Opublikowano 20 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2021 @Arsis Włodek bądź poważny, piszesz pod starym wierszem już mam nowy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Rekomendowane odpowiedzi