Regina Koch Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Ciasno jest dzisiaj w mojej głowie pity,podatki,zeznania tysiące liczb proza życia Zabrakło miejsca na słowa To nie ten czas nie napiszę więc wierszaWiersz został przeniesiony do „Poezja – Forum dla początkujących poetów MODERATOR
natalia Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 gdybym była złośliwa (a ostatnio bywam!) powiedziałabym, że ostatni wers mnie ucieszył nie rozumiem racji bytu tego wiersza, szczególnie w tym dziale, czy on coś ma czytelnikowi powiedzieć, prócz tego, że właśnie się rozliczasz ze skarbówką? przyznam, że mało mnie to obchodzi, "wiersz" zdecydowanie na nie
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 przypomina mi jedną piosenkę, tak jakby był nią inspirowany. wiersz niestety nie dla mnie pozdrawiam
Regina Koch Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Oj Natalio,więcej pogody.Mój krótki wierszyk wyraźnie mówi o mojej rzeczywistości jest małomówny ale trafnie określa moje dzisiaj.Na marginesie dodam,że zajmuję się podatkami.Czy doradca podatkowy nie ma prawa ujmować poezji właśnie w ten sposób? Tak niewiele ostatnio pisuję do poezji,co nie znaczy że nie pisuję wcale.Mam dość dużo swoich wierszy w tym roku wydałam tomik.Rzadko tu zaglądam właśnie dlatego,że absorbują mnie chyba częściej niż innych (tutaj) liczby,Dlatego ten krótki wierszyk sytuacyjny. Ale fajnie że przeczytałaś.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi