Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 5 Grudnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2021 rzeka podskórna jednak sińce świata dotkliwe ponor na tej wędrówce nie zobaczymy już słońca między nami wrażliwe słowo i straty ciepła ciągnę flaszkę dobrym obyczajem kobiet umrę jak prababka tuż po urodzeniu jej vuolla po dziś dzień syci niebo czernią i samotnym snem rzucam jaszczurką o ścianę nie odrywając ogona 9
Somalija Opublikowano 5 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2021 (edytowane) @Arsis Drugie śniadanie robię... Edytowane 5 Grudnia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2021 Witam - mroczny wiersz - są emocje - Pozdr. 1
tetu Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2021 Dobry wiersz. Odbieram go jako powielanie schematów, przenoszenie czegoś z dziada pradziada, walkę ze słabościami, nałogami, z samym sobą. Któż zdrowy umiera tuż po urodzeniu? To przykre, kiedy już na starcie życie zaczyna się kulić. Zatrzymałaś. Ciekawa puenta. Serdeczności. 1
Somalija Opublikowano 5 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2021 (edytowane) @Arsis @Arsis Było, pyszne Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , obiad też mi się udał, zrobiłam zupę na indyczynie z kominem rzymskim . @tetu Dziękuję za ślady . Pozdrawiam . Edytowane 5 Grudnia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Arsis Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2021 @Somalija cześć, aga... ślinka pociekła...
Somalija Opublikowano 10 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2021 @Arsis Lubisz mieloną kolendrę, bo ja nie znoszę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2021 @Somalija cześć, aga... lubię świeżą kolendrę...
Rekomendowane odpowiedzi