Antoine W Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2021 (edytowane) Mój Leniwiec Tyyy masz pretensią? – Złość w tobie gości? Ja ciebie zdradzam przecież z… miłości! Niech on się męczy! – Ty sobie pośpij. Niech on się poci i grzbiet wygina Ty sobie poleż lub idź do kina. I już się nie martw, czy będę w ciąży Się, w razie czego, jego obciąży Ty jesteś leniem już z urodzenia a ja uwielbiam… Mojego lenia! A teraz śpij, a ja wychodzę kupię ci cztery piwka po drodze. Edytowane 21 Listopada 2021 przez Antoine W dodałem "już" (wyświetl historię edycji) 6
Marek.zak1 Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2021 Tu wskazówka, co z nim zrobić:)/ M 2
OloBolo Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2021 (edytowane) Dobre. Wiersz jakby trochę o mnie ;) ... zabieram do moich ulubionych :) Pozdrawiam. Edytowane 21 Listopada 2021 przez OloBolo (wyświetl historię edycji) 1
Antoine W Opublikowano 21 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2021 @OloBolo nie kuś – bo ktoś wstawi piosenkę "jak mi się nie chce" :)
Rekomendowane odpowiedzi