arkadius Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2021 (edytowane) Zabawmy się w pytania i odpowiedzi Od najmłodszych lat hulałem a potem założyłem sieć burdeli byłem jednym z pierwszych nim ci co chcieli przejąć biznes pogruchotali mi nogi Teraz z perspektywy czasu myślę sobie że może dobrze byłoby dobrowolnie się zutylizować zejść z oczu świętojebliwym wymoczkom udającym poetów i tym kurwom co grzeją się w świetle ich dzieł A przecież im wszystkim Burda dał prace (pan ciemnych mocy) w czerwonej strefie gdzie odcina kupony dla niepoznaki udaje artystę sprzedaje sztukę która jest jak narkotyk poszerza horyzonty sprawia że mniej boli i pozwala unosić się pół metra nad ziemią nad chodnikiem po latach pracy prowadzę kanał na YouTube jak gangusy celebryci może znajdzie się pisarz – duch i napiszę biografie bo do prozy nie mam głowy lubię pstrykać selfie dokumentować stan jaźni Edytowane 22 Grudnia 2021 przez arkadius (wyświetl historię edycji) 4
tetu Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2021 Dwie pierwsze strofy, super! szczere, prawdziwe. Lubię takie walnięcie, tupnięcie, lubię wiersze odważne, bez owijania. Jest ok. Czasami człowiek musi, inaczej się udusi... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świetne to dokumentowanie jaźni. Pozdrawiam.
arkadius Opublikowano 18 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2021 @tetu Dziękuję, selfie to w tłumaczeniu jaźń, lubię ukryte znaczenia słów...
Rekomendowane odpowiedzi