Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 10 Listopada 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 (edytowane) wśród białych ryb o martwych oczach na plaży niegościnnej gdzie nie pękają kry czekam powabiam różem twarz widzę do mnie mówi ciebie słyszę czując delikatną czerwienią ust rozproszenia twoich drżeń fragmenty myśli o mnie czekam karmiąc ciało kroplówką ciebie przechwyconych w powietrzu tchnień błądząc dłońmi aksamitem ud ociekam tobą skarbie odczytaj mnie w sobie sięgnij Edytowane 10 Listopada 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzarc Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 @Somalija bardzo obrazowe;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arsis Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 @Somalija ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 10 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 @huzarc Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Dla Ciebie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzarc Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 @Somalija trafione w sedno, uwielbiam ten film:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 10 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 @huzarc Ja też Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzarc Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 @Somalija czyli punkt zbieżności;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 10 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 @huzarc Myślę, że nie jeden Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzarc Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 @Somalija lepiej się zalizać niż oddalać;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 10 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 @huzarc Hmmm, intrygujące. Nigdy nie używałam języka w taki odważny sposób, żeby kogoś poznać Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzarc Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 @Somalija to nie ja to mój słownik i jego Freudowskie przejężyczenia;) ale język zbliża, czyż nie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 10 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 @Arsis Dziękuję, już miesiąc się zastanawiam, jaką piosenkę Ci przesłać Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . @huzarc Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zbliża, ale nie wiem dlaczego po Twoim przeję życzeniu, myślę tylko o jednym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzarc Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 @Somalija pewnie o zbliżeniu, bo o czym innym o tej porze, przed pójściem spać Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 10 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 @huzarc Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , aż tak daleko moje myśli nie powędrowały, ale miło Cię widzieć w dobrym nastroju . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzarc Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 @Somalija powiedźmy o tym nastroju, że trafiłaś;) a myślom tak czy inaczej trzeba pozwolić sięgać daleko, szeroko i głęboko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arsis Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 @Somalija nie trzeba... nie jestem tego wart... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 10 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 (edytowane) @Arsis Gdybyś nie był wart, nie myślałabym miesiąc. Rano wymyśliłam, że ukradnę piosenkę z tych co proponujesz na forum lub przesyłasz innym Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . I wyślę jako moją propozycję ... Edytowane 10 Listopada 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 10 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak robię i tak powstają moje wiersze Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arsis Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 @Somalija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzarc Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 @Somalija zatem życzę rozlewania myśli po całej rozciągłości wszystkich wymiarów, bo wychodzi to Ci znakomicie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi