Pan Ropuch Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 (edytowane) wracam do siebie nie podróżowałem mimo to oddaliłem się na niemiłość **************** miarą awatara mierzy awatar - człowieka po tonach klikbajtów próbujesz mu wierzyć prawdziwie płakał prawdziwie był zdewastowany... praw... pukot stukot wstumilionową szybkę a jutro wesele w dwudziestoczterogodzinnych interwałach skrajnych emocji życie już odmierza (się) zupełnie jak w teledysku czy filmie a cała reszta w cieniu cienia życie do życia przyspawa pustka podchodzi pierwsza zostaje na dłużej niezauważona ******************** dziś odmierz długość kroku następny i następny postaw nie patrz za siebie tam gdzie zawsze byłeś wróć do siebie Edytowane 9 Listopada 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 5
A-typowa-b Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 @Pan Ropuch Dzisiaj oko złapało ostatnią część wiersza, "nie patrz za siebietam gdzie zawsze byłeśwróć do siebie" 1
Somalija Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 @Pan Ropuch Bez upięknienia nie podchodź Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozdrawiam . 1
Pan Ropuch Opublikowano 7 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 @Somalija Mówisz masz :) :) :) Pozdrawiam Pan Ropuch
Nata_Kruk Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2021 (edytowane) Intrygujący tytuł... świetne wejście w wiersz i w ogóle sporo o.. człowieku.. o tym, jaki bywa... "a cała reszta w cieniu cienia życie do życia przyspawa pustka podchodzi... zostaje na dłużej..." penetrujesz wnętrze, żeby na koniec szepnąć... "nie patrz za siebie... wróć do siebie"... Dla mnie, to bardzo dobry wiersz. ... a może po "emocji", enter.? Pozdrawiam. Edytowane 8 Listopada 2021 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Pan Ropuch Opublikowano 9 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2021 @Nata_Kruk ten enter też nie dawał mi spokoju :) chyba szukałem potwierdzenia i je dostałem :D Dzięki i pozdrawiam Pan Ropuch 1
Rekomendowane odpowiedzi