Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 5 Listopada 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2021 (edytowane) ostatni pocałunek zalśniły w słońcu wilgotne usta w dotyku jestem spalona myśli do czerwoności roztarte o twoje przesuwam między wymiarami gasząc w wódce z piołunem ciemnej rzeczywistość daleko nigdy nie była potrzebna rozdarłeś smoczą skórę ale pod tym niskim niebem nadal słyszę twój oddech pora morza gwiazd mi sprzyja ale zła droga prosta wypala plamę w oku wężem ściska serce w trzewia schodzi błędnym nerwem za miłość czarna suknia czarne serce czarna twarz Edytowane 10 Listopada 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 10
Somalija Opublikowano 5 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2021 @Arsis Cześć, Włodek...
Somalija Opublikowano 5 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2021 @Arsis Dziękuję serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Jesteś bardzo przyjacielski, chciałbym się jakoś odwdzięczyć i przesłać Ci jakąś piosenkę, ale masz tak wysoko zawieszoną poprzeczkę, że z ledwością ją widzę .
Somalija Opublikowano 5 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2021 @Arsis No, tak. Nic, nie piszesz, bo się boisz, że zapytam o beniaminka, a Ty zapomniałeś go podlać i znów zrobię Ci wykład na temat opieki nad roślinami? Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Sylwester_Lasota Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2021 Byłem, czytałem :) Pozdrawiam
Somalija Opublikowano 6 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2021 (edytowane) @Arsis Ale dziś nierozmowny, poparzyłeś palce i nie możesz pisać Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ? @Sylwester_Lasota Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To niezmienna radość gościć Cię pod wierszem, dziękuję . Edytowane 6 Listopada 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 6 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2021 (edytowane) @Michał_78 Cześć Michał, wymień jakiś kolor a ja zrobię zdjęcie sukienki i Ci pokażę, tyle ich mam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . A ból i tęsknotę trzeba jakoś zorganizować i upchnąć, bo życie trwa... Dziękuję za odwiedziny . Edytowane 6 Listopada 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
tetu Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2021 Są emocje, jest potencjał. Byłam. Pozdrawiam.
Somalija Opublikowano 6 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2021 @tetu Dziękuję, pracuję pilnie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozdrawiam serdecznie .
huzarc Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2021 @Somalija ostatni pocałunek jest zawsze nadzieją na kolejny. Zmysły są niesacycone...
Somalija Opublikowano 6 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2021 @huzarc Brzmi, dość prowokująco Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
huzarc Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2021 @Somalija jak to dość, mi tam nigdy dość Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 6 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2021 @huzarc Chłopcy, zawsze tak mówią Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
huzarc Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2021 @Somalija bo to bardzo lubią:)
Somalija Opublikowano 6 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się bardzo, że jesteś w dobrym nastroju Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
huzarc Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2021 @Somalija jędrna poezja zawsze zbawiennie na niego wpływa. Dziękuję:)
Rekomendowane odpowiedzi