Pan Ropuch Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2021 (edytowane) klątwa dla A.M. - twoja żona postrada zmysły tak jak i twoje potomstwo na jej oczach też będziesz płodził kolejne z dziewką zwaną Brązownicą spotkałem ją w fast fodzie jedzącą jak prosię wieprzowinę czarownice trudnią się też i barbarzyństwem nie byłem sam nie będąc trzeźwym mój yang był w odwrocie yin się uwydacznił całkowicie one tylko na to czekają widząc moją najgorszą stronę oblizała każdy z palców po czym rzekła do osoby towarzyszącej:zostaw tego frajera on cię ściemnia myśli tylko jak się z tobą przespać po czym da dyla i da dyla mówię ci to zwykły dadyl jest ha ha ha dadyl dadyl a hahaha dadyl a hahaha gdy chciałem oponować głos we mnie się zdławił pamiętam jak wtedy zrozumiałem dlaczego boimy się wiedźm. Edytowane 1 Listopada 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 7
Somalija Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2021 @Pan Ropuch Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , gdyby to nie była wiedza tajemna... 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2021 Nie wiem jak tam panie, ale wydaje mi się, że my, to raczej powinniśmy się bardziej obawiać słodkich księżniczek... bo lubią się dość szybko transformować... a wiedźma i tak już ma wszystko na wierzchu, więc trudniej dać się zaskoczyć ;) Pod każdym względem dobrze napisany tekst. Pozdrawiam 1
GrumpyElf Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 @Pan Ropuch Pojechałeś xD Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyli to i tak w rezultacie wiedźma, jakby nie patrzeć. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Człowiek nie szklanka, nie przejrzysz, jak to mówio... 1
Lahaj Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 @Pan Ropuch boimy się niewiedzy. Każda wiedźma spotkała kiedyś dadyla i teraz wszędzie widzi dadyli. Do ogarnięcia. Pozdro 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tiaaa, a "łobuz kocha najbardziej"... i potem zdziwione, że mają kuku :)))) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i wyobraź sobie, że to może działać też w drugą stronę (chociaż, to taka tajemnica poliszynela), no i wtedy pojawia się problem z odgryzaniem... :))) się :))). A jak już facet pęknie, to z pewnością będzie to jego wina. I bynajmniej nie chcę nikogo usprawiedliwiać. Po prostu życie pisze czasami zadziwiające scenariusze. 1
Pan Ropuch Opublikowano 1 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 Dziś ta krótka najprawdziwsza historyjka zyskała swoje drugie, a nawet trzecie oblicze, z pomocą oczywiście Waszych komentarzy. Ja niestety nie cofnę się ani troszeczkę w swoim przekonaniu być może narażając się na pewną dozę niedowierzania i śmieszności(heheszków) ale pal licho konwenanse - spotkałem najprawdziwszą wiedźmę. Mniejsza o dadylowanie czy to co przytoczyłem powyżej, ten chłód, ten mrok i to zaklinanie plus moje zaciśnięte gardło są dla mnie wystarczającymi dowodami, że czasem warto czym prędzej usunąć się z pola widzenia i zejść komuś z oczu :) Sabatu czarownic nie widziałem, czarną magią się nie interesuję, ale wiedźmę widziałem i nie tęsknię za tym widokiem :) :) :) Pozdrawiam pohalloweenowo Pan Ropuch 1
Leszczym Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 @Pan Ropuch Świetny tekst i ciekawy pomysł :) 1
huzarc Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 @Pan Ropuch znamy się z mniszkami, znamy się i wiedźmami;) 2
Pan Ropuch Opublikowano 2 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2021 (edytowane) @Dag @Gosława no cóż Was się bać nie mam zamiaru :D Takie Wiedźmy to ja rozumiem! Pozdrawiam Pan Ropuch Sabat czarownic - według Goi Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 2 Listopada 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji)
Pan Ropuch Opublikowano 5 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2021 @Michał_78 Ja niestety jestem zupełnie po drugiej stronie jeśli chodzi o strach, boję się jak diabli a nawet bardziej bo czasem i on był tylko na ich usługach. Nasze Portalowe Wiedźmy-Szeptuchy-Wieszczki-Znachorki-Wyrocznie to zupełnie inna historia :DDD Pozdrawiam Pan Ropuch
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2021 dziwny jest ze mnie mężczyzna niestety muszę to przyznać nie boję się wiedźmy wręcz przeciwnie lubię jej czary kiedy nad szklanką wodzi palcem i szepcze zaklęcia nie potrafię uniknąć spojrzenia A ona Jak bazyliszek Swoj palec powoli liże I delikatnie przygryza Warge A ja jak te ciele Się patrzę 2
Pan Ropuch Opublikowano 7 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 @Marcin Krzysica a jeśli wiedźma co urok rzuca ma za grosz powabu ani wdzięk ją wzrusza ot zywkła Hogata parchata z trzysta wiosen na karku kurzajkami na twarzy znaczy wszystkie masywy świata a jeśli wiedźma flirtuje z tym co w tobie najgorsze i złe w tym wszystkim dla korzyści swej rachuj wtedy bratku szybko czy wolisz patrzeć w oczy jak ciele czy nogi brać za pas - tego za wiele bać się wiedźmy-nie boję nie w głowie mi też takie podboje ani urok czy przygryzione palce czarny to obyczaj czarne to hulańce niech w obroty weźmie ją bazyliszek będą gody rodem u modliszek temu zrozum gdy mówię - wiedźmom pas boję się ich i basta czyli szast-prast! 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 (edytowane) Hmm A ja wręcz przeciwnie Chociaż fakt każda pokazuje Prawdziwe oblicze o brzasku Kiedy wymięta po nocy Gdy zmierzwione jej włosy I oddech co zabić potrafii Mnie bardziej rozmiękcza niż straszy Od wiedźma Edytowane 7 Listopada 2021 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi