Ten utwór został doceniony przez użytkowników. beta_b Opublikowano 11 Października 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Października 2021 (edytowane) Trudno ocenić, co nie zagrało. Było w nas ciepło i było ciało rwące do siebie, jak przedsmak burzy. Pachniałeś mocą nocnej podróży.Ref: Wiem, nie ma sensu nasza przygoda, bo nie ma sensu, a łza się chowa i głos się łamie przy tym refrenie, że nie ma sensu, i nic nie zmienię... Urok rzuciłeś w połowie drogi i namieszałeś mi w głowie - Drogi, między tęsknotą a namiętnością obrysowałam kontur miłości.Ref: Wiem, nie ma sensu nasza przygoda, bo nie ma sensu, a łza się chowa i głos się łamie przy tym refrenie, że nie ma sensu, tego nie zmienię... Dłońmi złożyłeś znany kształt w dali, powypełniałam serce myślami, ale czy prawda to, czy złudzenie? Niepewna siebie, wiem, że nic nie wiem.Ref: Przedziwna była nasza przygoda. Byliśmy blisko, już się nie chowam, choć głos się łamie przy tym refrenie, szansa stracona i nic nie zmienię. Nieznana siła ciągnie za ręce: tańczyć się boję, ale chcę więcej! Może właściwie wszystko zagrało, tylko odwagi było za mało.Tylko odwagi za mało było. i łza się kręci, że się skończyło... Edytowane 12 Października 2021 przez beta_b (wyświetl historię edycji) 10
Leszczym Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2021 @beta_b fajna, osobista - a przynajmniej sprawiająca takie wrażenie, piosenka:)
M_arianne Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2021 (edytowane) @beta_b Takie rzeczy się zdarzają, oby nie za często. Letnie motyle, bo tłem świat w rozkwicie. Pozdrawiam. Edytowane 11 Października 2021 przez _Marianna_ (wyświetl historię edycji)
beta_b Opublikowano 11 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2021 @Leszczym Zbieram nitki różnych wątków: swoich, cudzych, na tę chwilę (niespełnionych). Piszę w 1 os. z przyzwyczajenia. Piosenka jest osobista... w połowie. Ale osobiście pisałam ją w całości. ;) @_Marianna_ Zdarzają się, również po to, aby było o czym pisać. Dziękuję Wam za obecność. Ostatnio siadła mi wena i skupienie na czytaniu. W czasownikach działam, więcej niż zwykle. Ale mam pomysł na piosenkę o kobiecie-dopelniaczu. Tylko obserwuję jak się kończą takie historie. Pozdrawiam ciepło, bb
Gość Radosław Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nienajlepiej też się kończą, jak jest w rzeczwoniku. Piosenka, do której można się uśmiechnąć i przez którą przemawia smutek. Pozdrawiam ciepło Edytowane 12 Października 2021 przez Radosław (wyświetl historię edycji)
[email protected] Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2021 @beta_b Rzuć czasowniki... rzeczownik czeka, przecież to wena jak rwąca rzeka. Pozdrawiam Betko, dobrze że jesteś, dobrych zawsze mało.
Marek.zak1 Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2021 Piękny i wzruszający wiersz. Czasami nie wiadomo, dlaczego zagrało i też dlaczego nie chciało. Życie. Pozdrawiam serdcznie.
beta_b Opublikowano 12 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2021 @Radosław niektóre rzeczowniki zarządzają a bywają czasowniki, które tylko leżą i pachną. :D @[email protected] miło mi się zrobiło, dziękuję. @Marek.zak1 życie. jakby była wiedza, można wnioski wyciągnąć. A tak tylko zaakceptować, że i tak bywa. Panowie, ciepło pozdrawiam w jesienny poranek. Na tle szarości kolory liści biją po oczach. bb
Marek.zak1 Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2021 @beta_b Z sąsiedztwa:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
[email protected] Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2021 @beta_b Kolory mamy w duszy, szarość wiersz zagłuszył. Wszystkiego dobrego Betko.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2021 Witaj - wszystko ładnie gra - zacna piosenka pachnąca wierszem . Pozdr. kolorowo.
beta_b Opublikowano 12 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2021 @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję Waldu, jesteś mi opoką na orgu. Dziękuję, że jesteś. bb
Koziorowska Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 @beta_b Muszę przyznać, że w moim guście. Pozdrawiam serdecznie.
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 Coraz lepiej sobie radzisz z rymowankami :) Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi