Jego Alter Ego Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 to trudne rozstawić świece na tak wielkim stole i jeść w samotności dać się oszukać lustra parują tylko dlatego że biorę kąpiel to trudne oderwać się od skóry odpatrzeć nigdy nie umiałam się dzielić
Jego Alter Ego Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 nie posiedział w warsztacie za długo, ale jeśli macie jakieś uwagi to słucham uważnie:) pozdrawiam prawiewiosennie
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 podoba mi się; końcówka szczególnie, a tak poza tym to wszystko dobrze skrojone ;) pozdr./Jay
Jego Alter Ego Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 dziękuję Jay za miłe słowa i szybką odpowiedz:) Dzięki też dla Izy, nie wiem czy zdążyłaś przeczytać je w warsztacie :) pozdrawiam
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 zastanawia, wrócę do niego.
Lady_Supay Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 lustra parują tylko dlatego że biorę kąpiel fajny obrazek, jakby lustra się zawstydziły... pozdr. ciepło
deli s Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 trudno kochać i nie posiadać ...zwłaszcza miłości...a tak bywa.koniec ok jeść w samotnośći...może coś tutaj wstawić...pozdrow.
Jego Alter Ego Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak..jak się kochało i na dodatek miało to tym bardziej się wstydziły..:) dzięki za koment. pozdrawiam
Jego Alter Ego Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za uwagi, pomyślę jeszcze, ale nie obiecuję, że coś z tego będzie:) Włodku, oczywiście poczekam:) pozdrawiam
Jego Alter Ego Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taaak, wiem:) ale ja niewdzięczna jestem:) pozdrawiam:)
natalia Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 właściwie tylko słowo "odkochać" wydało mi się tu zbyt narzucające się, reszta bardzo bardzo :)
Joanna_Brychcy Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Ładne, tylko "odkochać' to można by było.... wyciąć, wiersz i bez tego bardzo czytelny zwarty i bardzo duży plus ode mnie:-) Pozdrawiam serdecznie!
Agnes Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 świetny pomysł wg mnie i jakieś nowatorstwo w ujęciu tematu, burzy to owe 'odkochanie', można się go (słowa) spokojnie pozbyć, ale nic na siłę. jestem za, nawet bardzo... dzisiaj duzo chwalę...chyba minęła mi wredota:) pozdrawiam ciepło Agnes
Rekomendowane odpowiedzi