Somalija Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2021 (edytowane) nucę ciebie na koloraturę rdzę mi kładziesz nucę ciebie kręgosłupem na kości miednicze schodzi dosięgnę na pewno mój cień tam leży rozskrzydlasz milczeniem miłość wpół do śmierci i to udawanie że tak jest dobrze noc polarna splotła mi warkocze joik przez wody płodowe krew spienił nie rozumiem nie dusza spragniona pierwotnie a wystarczy twój zapach dotyk zarostu na twarzy i koniuszek języka Edytowane 5 Czerwca 2024 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 7
Norbert Serniczek Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2021 Miłość wpół do śmierci...
Somalija Opublikowano 19 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2021 @Semper Reus ano tak nas miłość stawia za piętnaście cierpienie, wpół do śmieci... 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 27 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2024 @Somalija A ten to Ci powiem, że jest po prostu piękny. Naprawdę.
Somalija Opublikowano 27 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2024 @Wędrowiec.1984 Zakochani to inny świat...
Norbert Serniczek Opublikowano 27 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo zmysłowe
Somalija Opublikowano 31 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2024 @Łukasz Jasiński Dobry wieczór, Panie Łukaszu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 31 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2024 @Somalija A mi już kości na kolanach i łokciach strzelają - tyle zdrowia mnie kosztowała miłość do ukochanej Ojczyzny... Łukasz Jasiński Nie wiem czy pani zdążyła przestać, bo: miałem atak hakerski (nie pierwszy raz), więc: musiałem zrestartować smartfon, włączyć i wyczyścić i wyłączyć i włączyć - miałem takie malutkie czarno-białe okienko w prawym górnym rogu, oto mój komentarz dotyczący treści wiersza, acha, dobry wieczór... Łukasz Jasiński
Somalija Opublikowano 31 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2024 @Łukasz Jasiński Znalazł Pan chwilę... Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 31 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2024 @Somalija A proszę bardzo, pani Agnieszko i gorących snów... Łukasz Jasiński
Somalija Opublikowano 31 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2024 @Łukasz Jasiński Wzięłam trochę wolnego i odpoczywam w domu. Zmieniam stanowisko i obowiązki w pracy, czekają mnie nowe wyzwania... 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 31 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2024 @Somalija Odważna decyzja... A ja jak zwykle: nic nie robię - żadna dziewczyna mnie nie kocha i nie mam motywacji, aby wstawać z materacu. Łukasz Jasiński 1
Somalija Opublikowano 31 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2024 @Łukasz Jasiński Ja Pana podziwiam, jest Pan niesamowitym człowiekiem, pełnym energii i wysokowrażliwym...
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 31 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2024 (edytowane) @Somalija Dopiero po niedzieli... Ojej, kolejna rutyna... Sprzątanie, potem: golenie i kąpiel, wypełnianie rachunków i opłaty... Motywację pewnie będę miał jak będą mecze Polaków w Niemczech na Euro... Łukasz Jasiński Edytowane 31 Maja 2024 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 31 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2024 @Łukasz Jasiński Nie przypisywałam Panu kibicowania... jestem zaskoczona Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 31 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2024 @Somalija ale jesteś napalona na każdego:) dla mnie to niezrozumiałe kompletnie:)
violetta Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2024 @Somalija trzeba było napisać wytłumaczenie, że nie twoja wina. Jak można cię było zablokować, ten Admin to jest jakieś dziecko, które bawi się w zabawy z nami. Tutaj każdy rozmawia chyba.
Somalija Opublikowano 1 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2024 @violetta Nie mam czasu na pierdółki.... a Książe, o którego jesteś zazdrosna, sam mnie zaczepia a później obraża... Wytyka mi słabe urodzenie, pożal się Boże wiersze i inne, rozmowa kończy się złośliwościami. Gdy do mnie pisze na priv, to wychodzi z rozmowy i nie ma jak odpisać....
violetta Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2024 @Somalija człowiek jest taki głupi, ja się nie wiążę z nikim. Jak będę chciała poznać kogoś, to bogatego:)
Rekomendowane odpowiedzi