Leszczym Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2021 (edytowane) Włączam TV i internety oraz zaglądam w gazety. Zdumiony myślę sobie, że ich odwróciło, pokręciło i postrzeliło. Doprawdy miewam podobne odczucia. Być może odczucia są jak uczucia i emocje, a zatem wszystkie są dobre. I nawet bym się wkurzył oraz rozgniewał na rozognione realia. Warknąłbym lub rzucił mięsem zupełnie nie mimochodem oraz kompletnie dosadnie, a nawet całkowicie przesadnie. Potem siadam z wrażenia gdzie zwykłem przesiadywać. Chłonę powietrze i nikotynę żeby ochłonąć. Mija bodajże pięć minut. Refleksja ma do siebie, że przychodzi, a czasem nawet w odpowiednim momencie. Osobliwe czasy i my to wiemy. Chcielibyśmy wybrnąć. Wówczas pomyślę, że i ja odwrócony, że i ja cokolwiek pokręcony. Ktoś powie zresztą, poniekąd słusznie, że postrzelony. Witaj ziomeczku w klubie poetów. Po czym czuję się lepiej. Dzień za dniem płynie jak żaglowiec na rafie. I tak umrę każdorazową śmiercią. Edytowane 4 Września 2021 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 1
[email protected] Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2021 @Leszczym A ja w nic nie zaglądam... uff eldorado, wole w ciszy posłuchać Nelly Furtado. Pozdrawiam. 1
Leszczym Opublikowano 4 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2021 @[email protected] a wiesz przypomniałeś mi fajną wokalistkę. Lubiłem kilka kawałków, bo całych płyt nie znam:)) Chyba może nawet coś wrzucę na fb;))) Thx 1
Leszczym Opublikowano 4 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2021 @Gosława Reni jakże miło Cię znów widzieć w zacnym gronie poetów:)) Twój uśmiech jest wart mojego pisania:) Wybacz, że się przymilam:)
Leszczym Opublikowano 4 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2021 @Gosława Reni bardzo Cię lubię, widzę w Tobie dobrego duszka trudnych wierszy tego forum:))
Rekomendowane odpowiedzi