Ten utwór został doceniony przez użytkowników. ais Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2021 dziękuję ci Panie za miskę pełną deszczówki piachu i kamyków jestem najedzony dziękuję ci Panie za łańcuch wrzynający się w skórę jestem blisko ciebie dziękuję ci Panie za dom z desek zbutwiałych i kruszącej cegły jest mi ciepło dziękuję ci Panie za pchły które nieustannie mnie gryzą nie jestem samotny dziękuję ci Panie za niemiłość za niewdzięczność za obojętność za niewolność za bezdotyk za bezczułość twój wierny sługa ________ 26.08. obchodzimy Międzynarodowy Dzień Psa i każdego innego dnia też... 12
[email protected] Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2021 @ais Ais, nie jednemu psu Burek, a tym zwyrodnialcom daj burę. Pozdrawiam, w lesie na sznurku kiedyś spotkałem psa, wnusia ma go do dzisiaj. 2
ais Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dałabym burę, ale nie znam ich adresów. Dziękuję za refleksje i pochylenie się nad utworem. Pozdrawiam :))) Kiedy byłam małym chłopcem marzyłam, żeby stać się kobietą... tadam! Niezła fraza, może kiedyś ją wykorzystam. Dziękuję za komentarz i pochylenie się nad utworem. Pozdrawiam. @jaguar Dziękuję! 1
ais Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) @Gathas Z podziękowaniem!
ais Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2021 @iwonaroma @Michał_78 @Pan Ropuch Bardzo Wam dziękuję!!! 1
Pan Ropuch Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2021 @ais Sobie podziękuj ;) pieseły są zupełnie inaczej wyczesane niż koty, straszne przylepy i dupkowłaziki :) Pozdrawiam Pan Ropuch 1
ais Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dupkowłaziki hahaha, ale wiesz czasami kotom też się to zdarza ;) Pozdrawiam. @Renata Banasiak @annabelle @huzarc @GrumpyElf Serdecznie dziękuję!!!! Edytowane 31 Sierpnia 2021 przez ais (wyświetl historię edycji)
Antoine W Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2021 @ais bardzo mnie biorą tak od serca napisane - jedna łezka dla ciebie. cieszę się jednocześnie, że ktoś jeszcze umie napisać coś, co może i odmieni czyjeś serce... kiedyś lub teraz. wielkie serducho dla ciebie, bardzo mi się podobało. 1
ais Opublikowano 4 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję @Antoine W za przeczytanie, polubienie i komentarz. Oby los psiaków uległ dalszej poprawie. Pozdrawiam! 1
Antoine W Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2021 @ais i wszystkich zwierzaków.... ;) tylko my możemy i musimy opiekować się tym światem... Bóg nas nie wyręczy. 1
violetta Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2021 to trochę brzmi jak o człowieku, nie o psie. Bóg się tym nie przejmuje. oglądałam filmik z Norwegii, jak tam natura sobie radzi, spływają sobie wodospady po skałach, aż te ulice zbudowane przez ludzi przeszkadzają. 1
ais Opublikowano 4 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadzam się!!! Przyroda sama sobie poradzi. Człowiek jest jej zupełnie niepotrzebny. Prędzej, czy później Ziemia zostanie odczłowieczona... Człowiek to też pies. 1
violetta Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2021 czasem jest jej potrzebny, podlać roślinki, wypielić, oczyścić. 2
ais Opublikowano 4 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))))))))))))))))) E, tam. Dziękuję! @Pietras84 Dziękuję!
ais Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2022 @Leszczym Dziękuję ślicznie!
Gość Franek K Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2022 Rozumiem, że to "Panie" dotyczy człowieka? Bardzo gorzki i prawdziwy tekst ze świetnym tytułem.
ais Opublikowano 5 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję za pochylenie się nad tekstem i polubienie. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi