Antoine W Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Iść ciemną doliną Będę szła ciemną doliną, zła się nie ulęknę. A jak się zło postara, może będzie pięknie? Może taki będzie ten mój pierwszy raz? Zło nie całkiem straszne, czasem bywa w nas… Tak, jestem tym złem w ciemnej dolinie i ktoś samotnie nocką tu bieży… Ona! Ach co robić? Jak robić? Będzie zawiedziona… A zło we mnie niestraszne, ono bywa w nas. Może jak się postaram, przyjdzie jeszcze raz? I chodzą tak pospołu od wieków… Zły bohater z prześliczną łamagą. Ona swój lęk musi w końcu przełamać – a On się wreszcie wykazać odwagą! 3
violetta Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2021 może z tego zła, wyjdzie coś ładnego:) 1
Marek.zak1 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Zło kusi, a jak jest jeszcze silne i urocze, to jeszcze bardziej. Pozdrawiam 1
Antoine W Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2021 @valeria "ktoś" ;-) @Marek.zak1 oj tak :-) (coś mnie podkusiło by o tym napisać)
violetta Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2021 @Antoine W przyleć do mnie na skrzydłach :) 1
Antoine W Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2021 @valeria żebym tak aniołkiem był... to bym zaraz przyleci... zaraz.... aniołki są bezpłciowe ;)
violetta Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2021 @Antoine W to jak wolisz:) czekam z tą kawką, nawet mam dla Ciebie uroczą filiżankę :) 1
iwonaroma Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Prześmiewczo :) uroczo :) Ale @Antoine W że się wtrącę do komentarza. Aniołki nie są bezpłciowe jeno ponadpłciowe :) to jednak różnica ;) 1
Antoine W Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2021 @iwonaroma ach, masz chyba rację, choć biblia..... coś niecoś wspomina o obcowaniu z ziemiankami ;-)
iwonaroma Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) No właśnie. Gdyby anioły były bezpłciowe to nie mogłyby z ziemiankami :) A tak... mogą :) (choć nie muszą, nie są seksem uwarunkowane). A potem.... znów odlatują :) 1
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Te dwa wersy same w sobie tworzą już doskonały wiersz ;D
Rekomendowane odpowiedzi