WarszawiAnka Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Przez pomyłkę mieszkanka Sopotu sól wsypała do gara kompotu. Wcale się nie zraziła, tylko gościom mówiła: "Słony kompot - to jest szczyt polotu." 5
Marek.zak1 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Tak jest, słony karmel jako smak lodów robi furorę:). 1
iwonaroma Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Bardzo lubię Twoje limeryki :) Są eleganckie i z polotem właśnie :) (ale nie przesolone ;) tylko w sam raz). 2
WarszawiAnka Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2021 (edytowane) @Marek.zak1 : Dziękuję za Twój głos. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Osobiście lubię budyń o smaku słonego karmelu. Ale słonego kompotu na pewno bym nie przełknęła. :) Dziękuję i pozdrawiam @iwonaroma : Dziękuję za Twój głos. :) Ogromnie mi miło! Cieszę się, że tak Ci się podobają, bo bardzo lubię je pisać. Ostatnio napisałam sporo, więc będę wklejać. :) Pozdrawiam i zapraszam :) Edytowane 6 Sierpnia 2021 przez WarszawiAnka uzupełnienie (wyświetl historię edycji)
W_ita_M. Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2021 @WarszawiAnka Pewien marynarz, na morskim wybrzeżu, do wszystkich potraw dosypywał pieprzu. Nikt tu nie nastaje na jego zwyczaje. Czarny pieprz zdrowy jest, uwierz i ty mu. 1
WarszawiAnka Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Paweł Szekla, marynarz ze Sztumu, do potrawy lał każdej litr rumu. Czy to indyk, czy tarta, każda rzecz tego warta - więcej rumu to radość dla tłumu. :)
WarszawiAnka Opublikowano 17 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2021 @Klip : Dziękuję. :)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2022 @WarszawiAnka Kiedyś w Miodowych latach był taki dialog: Przyszedł do Aliny i Danki piłkarz Maksymilian "Byku" Myrdal, no i pytają go: - Kompotu? - A nie, ja sportowcem jestem. XD
WarszawiAnka Opublikowano 30 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2022 @Wędrowiec.1984 : Dziękuję za Twój głos. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - Komp - o, tu? - Nie, tam. :)
Rekomendowane odpowiedzi