marekg Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2021 pięć minut od Centralnego kloszardzi strzygą włosy pod wiatr rozrzucone pragnienia siedzą na ostatniej ławce z iglicy spływa deszcz w tonacji paryskiego fioletu neon Warszawa czerwieni się wieczorowo miłość schodzi ze sceny na chwilę za chwilę odjedzie ostatni Flixbus spóźniony o kilka deszczowych wersów 2
huzarc Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2021 @Gosława mam podobne wrażenia o stolicy, zawsze wyjazd tam to nerwy i jakieś osobliwe przygody, sytuacje jak z "Misia"
huzarc Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2021 @Gosława no a jak, tuż przed 5 rano, pociąg z prowincji ze mną w delegacji wjeżdża na centralny, wypelzam na powierchnie, PKIN obok i kiosk bilet chcę kupić, a przede mną mieszkaniec stolicy perfumy kupuję w celu natychmiastowej konsumcji. Wiadomo stolica, byle czego tu nie pijają przed śniadaniem;) i tam od razu krowy trzeba choćby to ucho z kolczykiem tylko:)
huzarc Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2021 @Gosława no wiem, o byku pomyślałaś to w nosie raczej:))) a od tej stolicy to tylko fobi można się nabawić.
huzarc Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2021 @Gosława hehe, no co on tam robi konkretnie to sprawa między Wami:) z góry przepraszam i bez urazy za bezpośredniość:)
Arsis Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2021 @Gosława zapewniam cię, renia, że to nie ja byłem...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Witam - stolica jak inne bardzo podobne - więc po co dziury szukać - Pozdr.
Arsis Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2021 @Gosława skoro tak, to kamień z serca... @Gosława a propos... piękne są łazienki... to tak tylko na marginesie...
Arsis Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2021 (edytowane) @Gosława a gdzieś-ty nie mieszkała??? tak, łazienki są piękne, pałac na wodzie, pomnik chopina... często tam... mniejsza... Edytowane 1 Sierpnia 2021 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Arsis Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2021 @Gosława może się i widzieliśmy? kto wie...
Rekomendowane odpowiedzi