Ten utwór został doceniony przez użytkowników. jazzkółka Opublikowano 22 Lipca 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2021 w lejącej czerni za snem o zapachu maciejki tłucze się o ciszę moje serce wpuść i noc przyklęka a twój głos przetarty księżycowym światłem alabaster w czułych drganiach dotyka mi piersi rozchyla uda zaciągam się nim głęboko aż po koniuszki nowiu kochanie to nieprawda że za dnia żyjemy w pełni 15.7.21 9
Gość Radosław Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2021 @opal To musi być upojne doświadczenie. Ubrałaś je w piękny sposób. Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2021 Witam - nie powiem ciekawe pisanie - Pozdr. 1
Leszczym Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2021 @opal ładne, bardzo ładne i urocze:)) 1
Nata_Kruk Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2021 Bardzo lubię podziwiać naszego satelitę i musiałam zerknąć 'do środka', warto było, to dobry wiersz. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi