Somalija Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2021 (edytowane) nieobecna z nocy pełniejsza inna to wszystko co mam o tobie w zapachu skóry noszę drżę pod twoim wzrokiem krew nie wraca z podbrzusza życie do ładu przechwycę nawet cień snu by doczuwać bliżej rumienisz tuleniem rosisz Edytowane 10 Lipca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 7
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 można tylko pozazdrościć ;) 1
Somalija Opublikowano 11 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 (edytowane) @Arsis cześć Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Somalija @Arsis Co słychać? Ja zbieram się na trening. Dziś obręcz barkowa, naramienne i klatka i grzbiet. Zbiłam 3 kg, czas na rzeźbę . Edytowane 11 Lipca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Arsis Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 @Somalija o, cholera... rzeźba ala venus z milo, tudzież atena partenos? nie przeszkadzam, zatem...
Somalija Opublikowano 11 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 (edytowane) @Arsis Nie, nie Venus Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , to nieśmiertelniczki, ja raczej: weź się za siebie . Tamte to piękności uznane, a tu u mnie kości inne, stara krew się odezwała. Co u Ciebie? Edytowane 11 Lipca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Arsis Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 @Somalija kończę czytać "pułkownika lawrence`a, jeana beraud-villars`a...
huzarc Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak na rzeźba to dużo powtórzeń przy małym obciążeniu;)
Arsis Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 @Somalija teresa siedzi, gdzieś w fałdach zasłony, nie chce mi się jej szukać...
Somalija Opublikowano 11 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 @Arsis u mnie w koleusach też ukrywa się nocny motyl, to chłopak ( samczyki mają czułki pierzaste, takie jak szczotki), może by wpadł w oko Teresce, chyba że zazdrosnym jesteś ?
Arsis Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 @Somalija skoro zakochany, to, co ja mu będę bronił... tylko nie wiem, co na to teresa...
Somalija Opublikowano 11 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 (edytowane) @huzarc Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nawet jakoś poszło, dziś nie jest tak gorąco, więc fajnie się ćwiczyło. Dziękuję za reakcje pod moimi wierszami . @Arsis hahaha , to prawda, ta strona bardziej wybrzydna . Edytowane 11 Lipca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2021 Coś jest ale te wersy jakoś tak dziwnie się kończą A w kolejnych nie ma jakby wytłumaczenia poprzednich mimo to ciekawie się czyta
Rekomendowane odpowiedzi