Beata Michalec Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Cała utkana jestem z bólu Myślałam że ukryłam go głęboko Przed oczami innych Rozmawiałam z nim czasem Gdy czuł się zaniedbany Mój ból okazał się niewierny Wypełzł zaświecił krzyknął Zdradził mnie Już nie jest tylko mój
Lady_Supay Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Moim zdaniem za bardzo emfatyczny. Ale ja tam się nie znam ;) pozdr. su
stanislawa zak Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 no nie wiem jak tam było ale dobrze że ból z operacją odszedł bo mój nie chce mnie zdradzić , a byłabym mu wdzięczna. pozdrawiam
Beata Michalec Opublikowano 9 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Witam Dziekuje bardzo za uwagi, nie mam nic przeciwko operacjom na wierszu, moge tylko powiedziec ze jak widze Twój i mój ból jednak sa inne u mnie tylko ból okazal sie niewierny pozdrawiam goraco
Michał Ziemiak Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Boleśnie (czyli plusowo) choć dla mnie trochę za dosłownie... Ale jak powiedziała Lady Supay - Ale ja tam się nie znam... POZDRAWIAM!
Rekomendowane odpowiedzi