violetta Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2022 jeszcze raz przeczytałam, miły wierszyk. 1
[email protected] Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2022 @ais Do Swoich słów musisz być przekonana, przed postawieniem kropki. Wiem że u mnie niektóre wiersze wegetują po kilka lat, bo nie jestem przekonany do jednego słowa, a drugiego nie znajduję. Kłaniam się pięknie, a kompromisy to raczej w polityce. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @aisMędrzec jest mędrcem tylko dlatego, że kocha. Zaś głupiec jest głupcem, bo wydaje mu się, że miłość zrozumiał. Paulo Coelho :-) 1
ais Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Grzegorzu, muszę być przekonana do decyzji, które podejmuję w życiu, bo bywają nieodwracale. Natomiast treść utworów zawsze można zmienić, bo my się zmieniamy i nasze postrzeganie świata również ulega modyfikacji albo odkształcenia. W polityce nie powinno być kompromisów. Powinny być kary ciężkiego więzienia. Serdecznie dziękuję za wypowiedź i przesyłam uśmiech Julii Roberts :))) Dziękuję za piękny cytat Wiechu (jeśli jestem w drugiej grupie, to trudno). Serdecznie pozdrawiam.
[email protected] Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2022 @ais Co tam Julka, mam ją w domu ma trzy lata i nie oddam Jej nikomu! Pozdrawiam. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @ais Na pewno NIE grupa druga. Pozdrawiam Cię serdecznie :-) 1
ais Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To miła wiadomość, naprawdę dziękuję serdecznie i pozdrawiam z krainy KIEDYŚ miodem i wódką płynącą, a teraz tylko śnięte ryby. Nie mamy co liczyć na trzy życzenia od Złotej Rybki :( Zdrowia i szczęścia @WiechuJK !!! Edytowane 13 Sierpnia 2022 przez ais (wyświetl historię edycji)
Wiechu J. K. Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @ais Cieszę się, że nie odebrałaś tego osobiście. Nie jesteś pyszałkiem ani gburem, a za takimi trzeba stać murem. :-) Tak, smutne to, ale nie tylko ryby spotyka takowe "szczęście". Trzymaj się zdrowo! 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2022 (edytowane) Wbrew pozorom wielki szacun, choć nie patrzę, nie podziwiam, No bo patrzeć nie ma na co, nie jest z pani złota ryba. Talia, kibić, krągłe kształty, próżno szukać tych u Pani. Płaska deska wzór wytarty mnie już dawno zapadł w pamięć. Gdy pomyślę troszkę głębiej, zaraz się za głowę łapię. Te dwa słowa powiem więcej znać powinien homo sapiens. Mieć jak program w swym umyśle, zapisany na wsze czasy i stosować bardzo ściśle. Lecz niestety - jest inaczej. Na trawniku psie odchody, gros papierków po cukierkach, kwiatki ukradł drobny złodziej, a po drzewku kikut sterczy. Więc przechodzę i nie spojrzę, bo mi wstyd za ludzkie plemię. Fakt, dla ludzi jest zbyt trudne, by co dnia szanować zieleń. Edytowane 13 Sierpnia 2022 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 2
ais Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2022 @Jacek_Suchowicz Dziękuję za Twój wiersz! Wszystko, to nasza wina, tylko i wyłącznie nasza... @Cor-et-anima Dziękuję! 1
Rekomendowane odpowiedzi