Antosiek Szyszka Opublikowano 25 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2021 (edytowane) na dyskotece każdy tańczy sam nie ma już nigdzie tradycyjnych par od rana w korkach po jednej osobie siedzą w samochodach nie przyglądają się Tobie Tylko ja zza szyby na nich zerkam smutno to się musi kiedyś skończyć jutro bal więc futro włóżę na imprezę oj tak nowe mam sorry że się chwalę każdy tańczy sam. Edytowane 14 Lipca 2021 przez Antosiek Szyszka (wyświetl historię edycji) 4
[email protected] Opublikowano 25 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2021 @Antosiek Szyszka Sam, na dodatek w masce, a co, jak całować się zachce? Pozdrawiam Antoni. 1
Antosiek Szyszka Opublikowano 8 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 @[email protected] ja maski nie noszę tak jak kalosze wolę chodzić w klapkach w letnim deszczu w sadzawkach popłukać się w fontannie i znaleźć grosik co na dnie :) 1
[email protected] Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 @Antosiek Szyszka Rzuć grosik turyści wołają wrócisz za rok jak Aron. Pozdrawiam Antoni. 1
Antosiek Szyszka Opublikowano 8 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 @[email protected] ale mnie wyczuł!!! bylem przy Trevi lata temu i mam pełno fotek z tamtego miejsca. jak Ty to robisz Grzesiu?? 1
[email protected] Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 @Antosiek Szyszka A kto napisał o grosiku?
Antosiek Szyszka Opublikowano 8 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 @[email protected] no tak :)) ja sam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
[email protected] Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 @Antosiek Szyszka Uruchomiłem tylko mózgownicę, a że tam byłeś w życiu nie wiedziałem, rykoszetem poleciało. Zdrowia Antoni życzę. 1
corival Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2021 @Antosiek Szyszka Samotność w tłumie kiedyś nas zabije... niemniej ostrym okiem spojrzales na rzeczywistość. Pozdrawiam :) 1
Gość Franek K Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2021 Celna obserwacja. Niezbyt odkrywcza, ale ładnie ubrana w... futro ;) Popraw "zza". Pozdrawiam. F.K.
Rekomendowane odpowiedzi