atlantyda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 postawiłeś przy ścianie niczym dmuchniecie szept ust syczał spray utopiłeś mysie oczy w paryskim błękicie Rozcieńczając czystą Na-karmiłeś usta Karminem jestem muzą na ścianie z ręką w majtkach z mangą w oczach jęczę Evviva l’arte na idących po bułki kobietach wymuszam krzyże Wenus z Milo zaśliniona oddechami po denaturacie
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podoba mi się Twoja wizja Wenus - idąc do pracy oglądam podobną, ale w wersji „pokemon-art.” , która raczej rozśmiesza, niż gorszy.Twój wiersz wzlatuje ponad „mury” i to mnie zatrzymuje na dłużej. Pozdrawiam Aneta
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czyzby i Wenus musiala dojrzec do pokultury?
atlantyda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie wiem czy ten proces nazwałabym dojrzewaniem Agnieszko.
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dojrzec w sensie przystosowac sie:(
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hm...malowana inaczej i strawna inaczej czyli coś dla mnie właśnie...ominięty banał codziennej prostoty w klasycznym ubranku poplamionym, też się zatrzymam, jeszcze nie wiem w jakim celu...pozdrawiam, agnieszka
atlantyda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (agnieszka puczynska @ Sep 9 2003, 07:33 PM) hm...malowana inaczej i strawna inaczej czyli coś dla mnie właśnie...ominięty banał codziennej prostoty w klasycznym ubranku poplamionym, też się zatrzymam, jeszcze nie wiem w jakim celu...pozdrawiam, agnieszka A ja wiem w jakim celu-w takim celu bym mogła cie Agnieszko pozdrowić serdecznie.
anetzka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dobry...HMM..REALISTYCZNY....taki jak lubię..gratulacje..
atlantyda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziekuję ci anetzko.Dziś odkryłam że można go odnieś inaczej.Ale wam nie powiem;)
atlantyda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 coś dalej nie tak z tym forum.[sub]Tekst był edytowany przez atlantyda dnia 11-09-2003 09:21.[/sub]
Rekomendowane odpowiedzi