Ten utwór został doceniony przez użytkowników. zyzy52 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2021 (edytowane) Jeśliś zmęczony, to w Bieszczady ruszaj. Szlaki przemierzysz i rozstajne drogi. Znajdziesz tu bracie odpoczynek błogi, do życia powód odnajdzie twa dusza. Gdzie dumny Halicz, wyniosła Tarnica, a od zachodu cudne Połoniny, gdzie nieprzebyte morze bukowiny, Matki-Natury odwieczna stanica. Wiara z Nadzieją stąd na spacer idą do Polańczyka, Ustrzyk albo Cisnej. Spotkasz je obie – życiem się zachłyśniesz. Wtedy po drodze odnajdziesz i Miłość. Edytowane 9 Czerwca 2021 przez zyzy52 (wyświetl historię edycji) 8
Marek.zak1 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2021 Bieszczady są fajne, ale od własnych problemów się nie ucieknie, w mieście, Bieszczadach czy Szeszelach. Pozdrawiam
tetu Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2021 Bardzo przyjemnie się czytało. W Bieszczadach byłam rok temu, cudownie. Można się zresetować. Człowiek zapomina o wszystkim, chociaż na chwilkę. Ładny wiersz. Pozdrawiam.
corival Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2021 @Marek.zak1 Czy zawsze trzeba od czegoś uciekać? Czasem wystarczy naładować akumulatory :) 2
zyzy52 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2021 @dot. Ja również dziękuję i pozdrawiam :) @Gosława Tak, byłem kilka razy i stale było coś nowego. Pozdrawiam :) @Miro-sław Dziękuję. Mieszkam w Świętokrzyskich, ale jeszcze nie próbowałem o nich napisać. A tu jest też pięknie. Pozdrawiam :) @Dag W górach jest tak, że zmęczysz się idąc, ale za to panorama i widoki za każdym razem inne, choćbyś oglądał je z tego samego miejsca. Pozdrawiam :) @Michał_78 Dziękuję. Na pewno potwierdzisz to, co ja tu wypisuję. Dobrej drogi! Pozdrawiam :) @Marek.zak1 Na pewno nie uciekniesz, ale jeśli wejdziesz wyżej i rozejrzysz się wokół, to na problemy możesz spojrzeć inaczej. Pozdrawiam :)
zyzy52 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2021 @tetu Dziękuję. Mnie też Bieszczady urzekły. Pozdrawiam :)
Anastazja Sokołowska Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2021 Aż się rozmarzyłam :) Akurat tak się składa, że na tegoroczne wakacje planuję wyjazd w Bieszczady... Gdy już tam będę, z sentymentem będę wspominać ten utwór! Pozdrawiam serdecznie :)
zyzy52 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2021 @Anastazja Sokołowska Dziękuję. Dobrego odpoczynku życzę. Widoki z Połonin i z Tarnicy to coś wspaniałego. Pozdrawiam :) 1
Gość Radosław Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2021 Nic dodać, nic ująć. Wyruszać. Pozdrawiam.
zyzy52 Opublikowano 12 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2021 @Radosław Namawiam. Dziękuję i pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi