Marek.zak1 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2021 jest mistrzem z zakresu absorpcji jej stresów. Na marginesie sukcesów Igi, inspirowane przez komentatora Eurosportu, który o P. Moratoglu, trenerze Sereny Williams, powiedział: "the best stress absorber she ever had". 4
iwonaroma Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2021 Rola trenera jest ciężka ale nektar sukcesów spija głównie zawodnik :) Trochę mi to przypomina rolę szerpa w sukcesie wspinacza wysokogórskiego :) No, ale zawodnik też wykonuje ciężką pracę. Jestem fanką Igi :) 1
Marek.zak1 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2021 @iwonaroma Jestem w tym świecie całe lata i jeździłem z córką po turniejach. Te najlepsze grają bardzo podobnie, a o zwycięstwie decyduje psychika i kilka najważniejszych piłek, które te najlepsze przeważnie wygrywają, bo nie wymiękają. Pozdrawiam. 2
[email protected] Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2021 @Marek.zak1 Wiem jedno w tym roku nie wygra, a dlaczego... bo Polka, ta zakodowana w nas zasada minimalizmu. Pozdrawiam Marku.
Marek.zak1 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2021 (edytowane) Gdyby miała to zakodowane, nie wygrałaby w zeszłym roku Roland Garrosa a w tym roku dwóch dużych Turniejów. Świat się zmienia, a Polacy już nie maja kompleksów, jak było po upadku komuny. Pozdrawiam P.S. Iga z Bethanie obroniły 7 meczboli i wygrały ze stanu 1-5 w III secie:). Edytowane 6 Czerwca 2021 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 2
iwonaroma Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Głowa w rywalizacji najważniejsza, nawet jakby się wydawało, że to rola mięśni :) 1
Marek.zak1 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, bo bez głowy o sukcesach nie ma mowy:). 2
Rekomendowane odpowiedzi