Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2021 (edytowane) cisza mnie lubi jest zawsze obok potrafi płakać uśmiechać się cisza mnie kocha śpi obok mnie jest szczera niewiele chce cisza mi poezją umie pocieszyć jest mego jutra oknem i drzwiami cisza jak siostra dużo o mnie wie jest ze mną nawet gdy wiatr i deszcz ciszą mą nadzieją nie unikam jej rozmawiam z nią nocą i dniem cisza moją trumną pochowa mnie przykryje sobą ja o tym wiem Edytowane 11 Maja 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 5
Marek.zak1 Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2021 Oryginalne zestawienia, na które by nie wpadł. Mała usterka "ze mną'". Pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2021 U mnie to spokój :) żeby zachować męsko - damsko :) (A najlepiej - Święty Spokój :);))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - ano się skleiło ale już po bólu - dzięki za czytanie - Pozdr. Witam - można i tak - dzięki że zajrzałaś - Pozdr. wieczorowo. @Kot - @zyzy52 - @Vanilla - dziękuje wam serdecznie.
GrumpyElf Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2021 @Waldemar_Talar_Talar Odczytuję tę ciszę jako przyjaciela, jakim potrafisz dla siebie być. W samotności, w zawirowaniach życia. Twoja cisza jest żywym świadkiem zdarzeń, ożywiasz ją swoimi myślami. Cenna umiejętność :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - tak lubię cisze zwłaszcza te leśną która szepcze - Dzieki za ciekawy komentarz i czytanie - Pozdr. usmiechem.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2021 @huzarc - dziękuje za wierność w czytaniu mych utworów - Pozdr.
huzarc Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2021 @Waldemar_Talar_Talar Znajduję w nich zawsze bardzo dużo wartościowej treści, zatem czytam z wielką przyjemnością. Również pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi