Ten utwór został doceniony przez użytkowników. OloBolo Opublikowano 11 Maja 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2021 Cykl szorowania nie jest skończony w praktyce działa to w obie strony gdy się szoruje to wciąż się zdziera na przykład buty pod nimi ziemia Wymieniać mogę tak w nieskończoność pilnik paznokcie gardło z przeponą mydło się zmydla szorując ciało w kubku łyżeczką mieszasz kakao Drzewo co swoimi korzeniami sięga wciąż coraz głębiej skała tam pęka i jeszcze wspomnę kropelkę wody co swym uporem kamień wyżłobi Musisz mi rację niestety przyznać że szorowanie to nie łatwizna Szorować garnek przypalony jest obowiązkiem każdej żony bo kto przypalił niechaj szoruje odkąd mam żonę-nie gotuję 9
Marek.zak1 Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2021 Od fizyki do (domowej) logiki:). Pozdrawiam 1
BPW Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czemu ja na to nie wpadłem? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zazdroszczę pomysłowości i humoru taki jak ten. 1
Anna_Sendor Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2021 @OloBolo Ale fajne:). Poprawiło mi humor:). Przy czym jakby mi mój mąż wypalił dwiema ostatnimi strofami, to już ja bym mu ten obiad ugotowała i wyszorowała cokolwiek. Niedoczekanie. 2
emwoo Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2021 Dawno cię nie czytałam ale widzę, żeś zgrywny jak zawsze ;) 1
GrumpyElf Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2021 @OloBolo Fajnie to sobie wymyśliłeś, ale te pierwsze trzy strofy takie z głębią, niemalże filozoficzne. Zachwycają mnie :) A potem żonę do garów stawiasz...! Ach. 2
Gość Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2021 @OloBolo Ja mam alternatywny tytuł dla tego wiersza: "Bez parcia na tarcie, czyli: do garów" xD
OloBolo Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2021 (edytowane) @error_erros e tam, jeszcze białogłowe za taki tytuł na mnie się obrażą. Edytowane 12 Maja 2021 przez OloBolo (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi