ZBYCH J.D. Opublikowano 4 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 piszę: drzewo i boję się że powali je wicher że wyrwie z korzeniami że pozostawi wyrwę dlatego piszę: wiatru nie ma chociaż wiem wiatr wieje
Vera_Ikon Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Ładne. Zmieniłabym tylko ostatni wers na: "że wieje" - lubię mieszać w cudzym - paskudny nawyk :) Ode mnie +ik pozdr. Vera
Michał Ziemiak Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Dobre i krótkie! Jeśli mogę coś zaproponować to może trochę inny układ np.: "piszę drzewo i boję się że powali je wicher że wyrwie z korzeniami że pozostawi wyrwę dlatego piszę wiatru nie ma chociaż wiem wiatr wieje" POZDRAWIAM!
ZBYCH J.D. Opublikowano 5 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a więc tak: zapis takowy jak proponujecie był w pierwszej wersji, ale jak widać tutaj sie zmienił, a obiecuję, że będzie ewoluował, zależy gdzie się pojawi, to tylko kwestia estetyki zapisu - treść będzie zawsze taka sama, a za dobre inne rady dziękuję, ale niczego w nim nie zmienię jeżeli chodzi o słowa, pozdro dla Was wszystkich, zet
Napolion Naparstek Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 piszę: drzewo i boję się że powali je wicher wyrwie z korzeniami pozostawi wiatrołom dlatego piszę: wiatru nie ma chociaż wiem wieje Pozdr.:) NN
ZBYCH J.D. Opublikowano 11 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 no może, ale jednak nie, dzięki za wskazówki zet
Rekomendowane odpowiedzi