Gość Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2021 przyzwoitość na wieść o tym cośmy wczoraj uczynili honorowo się poddała popełniając harakiri rozpłatała się kataną na nasz widok gdy ciałami drwiąc z jej pustych konwenansów złożyliśmy origami wystękała ledwie żywa że kobiecie nie przystoi wrzeszczeć tak aby jej rozkosz usłyszeli aż w hanoi
Gość Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2021 @Gosława Dziękuję, pozostaję do usług ;D
Gość Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2021 @Wojciech Jak czytam na głos, wydaje mi się, że bez tego "tak" końcówka zupełnie straci rytm, więc z dwojga złego już niech lepiej zostanie, jak jest. Dzięki!
Marek.zak1 Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2021 Fajne, no i ta śmierć w następstwie..... Tak trzymać.
Gość Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2021 @Marek.zak1 Bo ta przyzwoitość to honorowa nindża była ;D
Marek.zak1 Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Akurat teraz darmowy stream z Metropolitan, dają Madame Butterfly i ta Cio cio san też była honorowa:(. Pozdrawiam
Pan Ropuch Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2021 kobiecie z całym szacunkiem zamieniłbym na gejszy ... Pozdrawiam Pan Ropuch
Gość Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre, w zgodzie z konwencją ;D Ale nie będzie brakowało sylab i źle tu zabrzmi. No i tu o kobietę chodzi - ogólnie - a nie o konkretną profesję ;)
w kropki bordo Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2021 @error_erros Rzeczywiście zabawne Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gość Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2021 @w kropki bordo Dzięki ;D Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Potem całe - krok po kroku Honsiu, Kiusiu i Sikoku Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
iwonaroma Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2021 złożyliśmy origami - śliczne :) I jakie obrazowe :)
Anna_Sendor Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2021 @error_erros Świetne. Humor to tylko jeden z atutów.
Gość Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2021 @Anna_Sendor Zawsze to jakaś odskocznia od smętów, które tu pokazuję ;> @Gosława Powroty zawsze mile widziane ;)
Anna_Sendor Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2021 @error_erros Jakoś mi się Twoje pisanie ze smętami wcale nie kojarzy:)
Gość Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie się wydaje, że większość jest smętna Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Anna_Sendor Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2021 @error_erros Nie :). Czytam Cię od niedawna, ale na chwilę obecną w Twoim pisaniu najbardziej rzuca mi się w oczy umiejętność ciekawego opisania różnych sytuacji opartych na interesującym koncepcie lub niebanalnej metaforze. Najważniejsza Twoja umiejętność to świeże spojrzenie na normalne sytuacje, a to bardzo trudne dziś, kiedy ponoć w poezji było już wszystko. Twoje teksty się zapamiętuje. Smęcenia nie odczuwam. Dobrej nocy.
Gość Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tymi słowami spełniłaś moje największe marzenie jako autora. Jedyne, czego się boję, to być szarą masą, jednym z wielu, nierozróżnialnym. Kiedy ktoś mi mówi "pamiętam twój wiersz ten czy inny", to już chyba nic lepszego nie mógłby powiedzieć :D Dziękuję! @Annuszka Piękne dzięki ;D
Rekomendowane odpowiedzi