Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

abrazja

Rekomendowane odpowiedzi

Tetu'... Twój wiersz to 'różowa' perełka. Przepiękna, ale bardzo bolesna treść. 
Odpowiedzialność, jakie to ważne słowo, na szczęście są słowa i można 'to' opisać,

jest wiara, która pozwala przetrwać i... "biały wiersz"... który może mówić o niewinności

tejże.. wyskrobanej.. i zarazem o chęci wyrzucenia z siebie myśli.

Tytuł i ostatni wers, krzyczy mi jedno...to (o)czyszczanie łona kobiety, czyli...

"następna wyskrobana litera"... (?)
Pozdrawiam. 

ps. zrób kilka enterów pod wierszem, żeby.. edytowane.. było po przerwie, zlewa się.

Edytowane przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dziękuję za poświęcony czas i słowo komentarza. Pozdrawiam. 

Natko, dziękuję za zajrzenie i za komentarz. Doskonale go rozumiesz, a te wyskrobane litery... tak, każda to początek i jednocześnie koniec, inicjał. 
Entery zrobione ;) Serdeczności.

@Michał_78 
Strasznie szkoda Michale. Błądzić rzeczą ludzką. Ja też się wielokrotnie mijałam z prawdą i wcale się tego nie wstydzę. Każda interpretacja jest cenna, przynajmniej dla mnie. Być może Twoja wniosłaby w ten wiersz coś innego. No cóż...nie przepraszaj, ale żałuję, że nie było mi dane poznać mojego wiersza od innej strony, a tak po prawdzie tutaj jest ukryte drugie dno i może Twoja interpretacja wcale nie byłaby taka nietrafiona. Dziękuję za obecność. Pozdrawiam. 

• 3 miesiące temu...