Andzelika Wrobel Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 Ludzie wściekłe psy Ujadanie meczy Ja chce być z tobą W ciszy Zatrzymałeś mnie Otworzyłam serce oczy umysł Oni nie potrafią Boją się Widzę chaos Nie mój Ich smutnego życia Widzę małe piękne rzeczy Oni ślepi Kwiaty objęcia Ich słowa puste Odpychają mnie Słucham cierpię 5
[email protected] Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 @Andzelika Wrobel Dostałem oczopląsów z której strony zaczynać, przyjdzie mi zapewne, rzeczywistość zaklinać. Pozdrawiam, poradź co robić.
Andzelika Wrobel Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 @[email protected] @[email protected]Ludzie Wściekłe psy Ujadanie meczy Ja chce być z tobą W ciszy Zatrzymałeś mnie Otworzyłam serce oczy umysł Oni nie potrafią Boją się Widzę chaos Nie mój Ich smutnego życia Widzę małe piękne rzeczy Oni ślepi Kwiaty objęcia Ich słowa puste Odpychają mnie Słucham cierpię 1
[email protected] Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 @Andzelika Wrobel Wziąłem linijkę odmierzałem, że trafię na siebie myślałem?! Miłego wieczoru, po części trafiłem. 1
huzarc Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2021 @Andzelika Wrobel też czegoś podobnego próbowałem. Z 20 lat temu jakoś. Więc plus za inwencję:) 1
Rekomendowane odpowiedzi