Andrzej Lepper Opublikowano 2 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Łoejzeu, pod moimi pachami Straszne czają się strachy Józefy i inne takie Powroty na poiziom są bardzo nie fajne Kiedy się wypiło dwa litry i wjpierw Zabiło 3 łosie, i sie je zjadło w sosie. BLOKUJEMY TORY Krzyczę z kolegami Lecz ONI nas po prostu Łopatą zajebali.
Lisa Wonderful Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Przepraszam, ale co to ma być?
Andrzej Lepper Opublikowano 2 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Pieeeeeeeenkny wiersz.
Michał Ziemiak Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Może jest "to" i trochę śmieszne (po 5 piwach dębowych) ale... Śmietnik (nazywany tu KOSZEM) jest temu "czemuś" pisany "jak trza"...
Lisa Wonderful Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Nawet norm turpizmu to nie spełnia... Przykro mi :|
Michał_Zawadowski Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 nie nie nie to powinno trafić do Z moderatorowi się na pewno spodoba.
stanislawa zak Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 pisane po kolejnej "leperówce? spod pachówki? no to zdrowie za odwagę
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 czytanie tego było wprost drogą przez mękę niestety mnie to nie bawi :(
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 i jeszcze coś, nie wiem może przypadkiem Ci się stworzyło, a może to zamierzone, ale wyczuwam dziwny związek z tytułem i fragmentami tekstu do twórczości jednego zespołu, mam nadzieję, że się mylę
Faramir Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Ze względu na skojarzenie z zespołem tu zajrzałem... Niestety, owe skojarzenie sprawiło jedynie, iż spadłem z jeszcze bardziej wysoka... Słabizna. Jędrzej.
Antoni Leszczyc Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Kotów kat ma oczy, jak się okazuje, w biało-czerwone pasy :) Doceniam chęć bycia awagandardą, szokowania i tym podobnych zachowań - ale to nie szokuje, ale nudzi. Serio. Pozdrawiam i życzę awangardy bardziej awangardowej Antek
Weronika Szular Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Zgadzam się z Michałem,powinno trafić do Z,choćby ze względu na ĘTELIGENCJĘ i ŁORGINALNOŚĆ ;). Nie rób tylko literówek,a będzie ok :)
Andrzej Lepper Opublikowano 3 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Jak napisałem ten wiersz i popatrzałem na tytuł też miałęm (khemkhem) niejednoznacze skojarzenia z Strachy na lachy, ale to nie było zamierzone. :) W każdym razie to ma ani szokować, ani nudzić, tylko irytować. :))
Darek_Pawłowski Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Hmm... Irytuje. To fakt. Ale nie tylko...;) pozdrawiam D.P.
Rekomendowane odpowiedzi