Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) jutra nie będzie nie będzie słońca ptak nie zaśpiewa echo przepadnie prawdy nie ujrzysz tylko ból zostanie ty zaś będziesz królem ciemności który siebie będzie się bał - tak moi mili czas zawsze ma racje Edytowane 28 Kwietnia 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 7
corival Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @Waldemar_Talar_Talar Nie będzie nic, oprócz czasu, zapewne dlatego ten zawsze ma rację ;) Cieka wa koncepcja, taka apokaliptyczna :) Pozdrawiam :)
Pan Ropuch Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) czas mój ulubiony wróg i niby przyjaciel. Tylko w sielskim dzieciństwie dawał się rozciągać i wlec teraz z każdym rokiem odbiera co jego z nawiązką i z przytupem - ta konsekwencja jest porażająca. Ma zawsze rację Dopowiem i powtórzę się po raz enty to nie my mamy czas to on ma nas. :) Pozdrawiam Pan Ropuch Edytowane 28 Kwietnia 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 1
[email protected] Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @Waldemar_Talar_Talar "Czas pracuje na trzy zmiany". - Ramon Gomez de la Serna. Pozdrawiam Waldku, niestety nie dla ludzkości. 1
Jo Shakti Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Tak, czas weryfikuje wszystkie stawiane przez człowieka tezy... karmimy się marzeniami, żeby przetrwać, spekulujemy o przyszłości, a czas i tak zrobi swoje... pozwolę sobie zwrócić uwagę na literówkę w przedostatnim wersie, w słowie" mili" brak jednego "i"... pozdrawiam i głowa do gòry, zawsze może być lepiej... ;) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - dzieki za czytanie jest miłe - Pozdr.wieczorowo. Witami dziekuje - jesteś zawsze mile widziany - Pozdr. Witam - ano nie dla nas - dzięki że zajrzałeś - Pozdr. Witam - poprawiłem - a za czytanie bi kom. dziekuje uśmiechem. Witam - cieszy mnie twoje fajne - dziekuje. Pozdr.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie twoje podobanie - dziekuje za to i pozdr. @GrumpyElf - @zyzy52 - dziękuje i pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2021 @huzarc - kolejne ślę dziś podziękowanie.
Rekomendowane odpowiedzi