corival Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Blask wokół jaśnieje, delikatny uśmiech wdzięcznie w noc posyła białolica Pani. Kłębiaste obłoki użyczyły runa na peplos pulsujący blaskiem, tak świetlisty. . Srebrny rydwan, para siwych koni ocieka resztką wód Okeanosa. Wróżebne światło mocą promieniuje, do końca drogi księżycowej damy. Zachodnie wody kurz zmyją pylisty. Srebro zanika, powstaje Jutrzenka 3
corival Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 @Marcin Ano z "serii" mitologicznej. Zapewne nie każdemu się spodoba, ale... Cieszy mnie, że poczułeś się zainteresowany tą treścią. Pozdrawiam :)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Gdy tylko przeczytałem, że masz tutaj utwór o Selene i Endymionie, nie mogłem się doczekać by go przeczytać! I wreszcie mam czas. Poznaję wszystkie szczegóły i czuję się jak u siebie. :)
corival Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) @Wędrowiec.1984 Tylko Selene niestety. Jak dla mnie wątek Selene i Endymion jest zbyt słodki :) Cieszy mnie Twój pozytywny odbiór. Pozdrawiam :) Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez corival (wyświetl historię edycji)
corival Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2021 @Kokos-owa Nadmiar czasu w dzisiejszych czasach? Rarytas ;) Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi