duszka Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) być tylko dzieckiem na zawsze bożym nie mieć nic w dłoni - rozdawać wszędzie aż serce Edytowane 12 Kwietnia 2021 przez duszka (wyświetl historię edycji) 5
Leszczym Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2021 @duszka świetna miniaturka, oj tak nie bronić się.... 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Witam - pięknie - Pozdr.uśmiechnięty.
duszka Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję Ci, Leszczym - za pochwałę i poparcie wypowiedzi, przez co wzmacnia sie we mnie samej :) Pozdrawiam! Tak, ważny, i doświadczenie tego jeszcze bardziej... Cieszę sie, że podzielasz to ze mną :) Pozdrawiam! I ja się teraz uśmiecham - z wdzięcznością :) Dziekuję, Waldemarze! @Michał Krajewski @opal @dot. Serdecznie Wam dziękuję za czytanie i serduszka! :) :) :)
iwonaroma Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 W punkt :) 'Bożym' dałabym jednak z małej litery, bo to przymiotnik (Bóg nie jest małostkowy i na pewno się nie pogniewa :)). Tak wygląda trochę jak imię 'Bożym' :) , bo wyraz wyodrębniony w osobnym wersie. Pozdrowienia 1
duszka Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przkonałaś mnie :) Dziękuję Ci za życzliwe i uważne spojrzenie na tekst i pozdrawiam! @Marcin Krzysica Miło mi :) Pozdrawiam! Edytowane 12 Kwietnia 2021 przez duszka (wyświetl historię edycji) 1
duszka Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, to prawda.., i myślę, że to może nadmierny lęk przed życiem (śmiercią?) powoduje... Dziękuję, i uściski dla Ciebie, Dag :)
Rekomendowane odpowiedzi