egzegeta Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 jeśli halucynacja to bez spacji – zwarty długi ciąg obrazów wypatrywany już z autobusu gdy z uśmiechem wysiadała wziął od niej torbę z zakupami wtuliła się – bo chłodno okrył ją czym prędzej swoją marynarką spojrzenia zdziwienie lekkie potknięcie – ale wszystko dobrze się skończyło rytm pulsów zakłócony zaniemówienia z iluzją pod rękę szli tą Warmińską w nieskończoność 4
egzegeta Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Natuskaa Dziękuję. 1
egzegeta Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Jacek_K Tam, gdzie interesująca kobieta, nieważna czcionka...mogą być hieroglify, wtedy fluidy emanującej kobiecości grają pierwsze skrzypce :) Dziękuję z pozdrowieniem.
beta_b Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Łagodny obrazek, a taki ludzki. Ściskam Cię ciepło, bb
egzegeta Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Beatrycze Wyobraźnia najpiękniej maluje życie; realia są bardziej zawiłe, dlatego lubię sobie pofantazjować. Dziękuję i pozdrowienia ślę.
Natuskaa Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę. Akurat miałam sen w podobnej tonacji, więc uśmiechnęłam się do wiersza. U mnie jednak trochę inaczej się potoczyło. Pozdrawiam :)
Wiechu J. K. Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @egzegetaWidzę ten obrazek oczami wyobraźni!
Rekomendowane odpowiedzi