duszka Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2021 lecz gdy z Miłością skrzyżuje się droga - tam mam swój dom na chwilę żyję prosto do nieba a Słowo staje się mną 6
Antoine W Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2021 @duszka i oto - odnaleziona, stała się... ładnie zauważone (i napisane) 1
Leszczym Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2021 @duszka szczerze mówiąc żyję inaczej, ale bardzo ładny wiersz. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2021 Witam - jest słodko - Pozdr. wieczorowo. 1
Gość Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 Jeśli kiedyś przydarzy Ci się w wierszu choć jedno zbędne słowo, odnotuję to w kalendarzu na czerwono ;>
duszka Opublikowano 19 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, odnaleziona :) I pomimo, ze gubi się wielekrotnie - Miłość nie rezygnuje, dlej jej szuka, i znajduje ją dalej... I myślę, że dotyczy to nas wszystkich. Dziekuję Ci za miłe słowa i pozdrawiam :) Ja też zyję inaczej, bo jest to raczej stan "na (cudowną) chwilę", który trudno jest zatrzymać... Ale się powtarza, bo nigdy nie odchodzi na zawsze :) Dziękuję Ci za życzliwe czytanie i pozdrawiam! Cisze się i dziekuję, Waldemarze! :) Piekna, pełna prawdy refleksja... Ja też pisząc myslałam nie tylko o skrzyzowaniu, ale i powstającym przy tym krzyżu, ze jest on jakby "konieczny"... Dziękuję Ci za wrażliwy odbiór i serdecznie pozdrawiam! Dobrze, bo na pewno sie zdarzy i wtedy będę Ci wdzięczna :) Dziękuję i pozdrawiam! :) @Gosława @Wojciech Bielun @Silver @emwoo @hopeless Bardzo się cieszę z Waszych odwiedzin i serduszek! Dziekuję za nie i pozdrawiam! :) :) :) :) :) 1
duszka Opublikowano 19 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 @Radosław Miło mi :) I pozdrawiam!
duszka Opublikowano 19 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To radość dla mnie i dla mini :) Dziękujemy!
[email protected] Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 @duszka Kiedyś zostaniesz z jednym słowem, mogę założyć się o własną głowę. Pozdrawiam Duszko, władczyni słów. 1
duszka Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To one mną władają, Grzegorzu :) I mam nadzieję, że jednak mnie wszystkie nie opuszczą, bo je kocham :) Dziękuję Ci i pozdrawiam! 1
huzarc Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 @duszka Krzyże nie jeden mają kształt. Twój zaś w wierszu urzeka:) Pozdrawiam 1
duszka Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, krzyże czy skrzyżowania są różne... Bardzo ciekawe spostrzeżenie. Dziękuję Ci za nie i za miłe słowa :) Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi