duszka Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2021 tego dnia, tej chwili, słów które piszę krzesła pode mną i okna przede mną powietrza, które wciagam do płuc - dlatego jestem radosna 6
Gość Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2021 @duszka tak, jesteśmy dla tej chwili, a ta chwila jest dla nas ;)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2021 Witam - uroczy - Pozdr. uśmiechem. 1
Artbook Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2021 Bardzo ładny obraz słowny. Działa na wyobraźnię. Tekst skojarzył mi się ze skupieniem, uważnością, docenianiem chwili (życia) i czerpaniu z tego stanu czystej radości i niezmąconego spokoju. Wytworzyłaś miły, wręcz wiosenny nastrój. Pozdrawiam duszka! 1
emwoo Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawie choć ja tam wolę gwiazdy pode mną, gwiazdy nade mną i gwiazdy we mnie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
duszka Opublikowano 9 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .. i wtedy powstaje nasze pełne złączenie z nią :) Dziękuję Ci i pozdrawiam! A więc podziałał na Ciebie pozytywnie - ciesze się :) Pozdrawiam! To radość otrzymać taki komentarz - uważny, czujący, rozumiejący, radość dla mnie i dla wiersza :) Dziękuję Ci i pozdrawiam! Ja gwiazd z tego stanu nie wykluczam, ale tylko przy jednoczesnym połączeniu stóp z ziemią :) Dziękuję Ci i pozdrawiam! @OloBolo @error_erros @Kot Podziękowania i pozdrowienia dla Was! :) :) :) Edytowane 9 Marca 2021 przez duszka (wyświetl historię edycji) 2
huzarc Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2021 @duszka Urocze. Bardzo przyjemna poetycka nutek gromadka:) Pozdrawiam 1
duszka Opublikowano 9 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "poetycka nutek gromadka" - tak, takie są chyba moje wierszyki - plus iskra rozpoznania, która próbuję w nie wpleść :) Dziękuję Ci i pozdrawiam!
duszka Opublikowano 10 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam podobnie :) Ale to sprowadza sie u mnie do tego samego i może wtedy szczególnie intensywnie odczuwanego - radości z mojej relacji ze światem, tym, co właśnie jest i jakie jest - dla mnie jest i ja jestem dla niego. "Bycie", najzwyczajniejsze bycie, to dla mnie w duzym stopniu dawanie siebie, wchodzenie (też wewnetrzne) w relację, a nie tylko odbieranie. Jedno i drugie. Jednocześnie :) Serdecznie dziekuje Ci za uwagę i życzliwe przemyślenia :) Pozdrawiam! Edytowane 10 Marca 2021 przez duszka (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi