Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Lutego 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) oglądać się za siebie czy odpuścić patrząc w stone horyzontu który miłym kusi zakochać się od nowa czy kochać to co obok co kocha i jest sprawdzone marzyć o marzeniach skoro już były teraz szczerze się usmiechają bać się śmierci czy iść na ugodę ustalić termin by żyć spokojnie żyć swoim życiem czy udawać że lepsze jest tuż za progiem Edytowane 28 Lutego 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 9
M.A.R.G.O.T Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 @Waldemar_Talar_Talar "Być albo nie być - oto jest pytanie" :) Pozdrawiam
emwoo Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 @Waldemar_Talar_Talar oczywiście, że: odpuścić, kochać, marzyć, żyć spokojnie swoim życiem :) serducho dla ciebie, valdi vivaldi ;)
Marek.zak1 Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 Na ugodę z niższym wymiarem kary:). Pozdrawiam
Gość Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 @Waldemar_Talar_Talar Jednym z problemów natury ludzkiej jest nieumiejętność bycia szczęśliwym. Człowiek może mieć wszystko, co niezbędne, podstawione pod nos, może mieć zaspokojoną każdą z podstawowych potrzeb, a i tak ciągle szuka czegoś, co uszczęśliwi go jeszcze bardziej. Są też przypadki patologicznie i przewlekle tęskniące do czegoś, czego nie mają. Potocznie nazywa się ich artystami ;>
Johny Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 @Waldemar_Talar_Talar Różnie podchodzę do twoich wierszy. Wiele mi się nie podoba. Ale czasami potrafisz uchwycić taką melancholię, tęsknotę, zadumę. Czasem jak mam gorszy nastrój, na przykład dzisiaj, odwiedzam cię i mam poczucie, że gdzieś tam jest ktoś kto rozumie to co czuję.
Leszczym Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 @Waldemar_Talar_Talar co osoba to opinia:) Fajny wiersz; zatrzymał:)
Rafał Kamiński Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 Wiecznie bać się nie będę :) Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - no tak...dzięki za czytanie. Pozdr.serdecznie. Witaj - dziękuje za ukłon w stronę wiersza jest miły. Pozdr. serdecznie. Witam - tylko tyle albo aż tyle...dzięki Marku. Pozdr. serdecznie. Witam - dziękuje za komentarz . Pozdr.serdecznie. Witam - dzięki za ciekawy komentarz - Pozdr.serdecznie. Witam - dzięki za szczery komentarz - Pozdr.serdecznie Witam - dzięki - Pozdr.serdecznie.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - no niby tak - dzięki za czytanie. Pozdr.serdecznie @beta_b - dziękuje i pozdrawiam.
beta_b Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 (edytowane) Mózg nie odróżnia myśli od realu. Jesienią myślałam, że nie będzie już lata. Nie wiem czy dylemat PL to nie teoria. Jeśli tak, to po co targowanie? Albo żyjemy albo nie. Edytowane 2 Marca 2021 przez beta_b (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - no tak - myśl to myśl - i tu zaczyna sie problem który sami musimy zgryźć - dzięki za ten ciekawy kom. Udanych chwil życzę.
Pan Ropuch Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2021 (edytowane) @Waldemar_Talar_Talar Uwielbiam Pana czytać Panie Waldku! Spieszę się Panu to zakomunikować jak dla mnie sam tytuł ma tyle mocy i prawdy że już wystarcza. ps. jest na początku mała literówka "stone" - chyba chodzi o stronę :) Pozdrawiam serdecznie Pan Ropuch Edytowane 2 Marca 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje - Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi