Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Charismafilos i nie chodzi o wakacje. Byłam na nartach 2 dni i pracuję, choć na swoim.    @violetta nie chodzi też o marzenia, zarabiam prowadząc własną fundację, to nie są kokosy, żyję całkiem skromnie.   @tetu tak to wygląda i (na szczęście) nie mija.    @MIROSŁAW C. Hasło przewodnie.   @Marek.zak1 zaliczyłam onko, to poczucie jest. Prawdziwa zmiana zachodzi w środku i nie ma powrotu.   @vioara stelelor prawda, ukłony.   @Alicja_Wysocka udanego życia. Wakacje miałam w grudniu, kolejne może za rok. Ale jak się człowiek nie zarzyna to nie trzeba mu niedzieli.   @hollow man to klapka w głowie. Wymaga wysiłku, żeby się otworzyła.     Wszystkim dziękuję za obecność i przemyślenia. Dobrego dnia. Bb        
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - dziękuje Marku  - mam nadzieje że tak będzie   - dziękuję -                                                                                                                     Pzdr. Witam - zawsze uważałem i uważam że życie  to piękny dar i trzeba               je szanować widzieć jego zalety nawet gdy czasami kuleje -                                                                                                                 Pzdr.uśmiechem.
    • @Magdalena Delikatna uroda.
    • Witaj - Z ludźmi bywa inaczej - im dziwnie łatwiej uchodzi, gdy odchodzą. - ten moment wiersza Alicjo to czysta prawda -                                                                                          Pzdr.serdecznie.
    • @bazyl_prostSkrótowy opis zimy jasny jak słońce zakończony myślą o mózgu-stworzycielu zróżnicowanych przestrzeni. Pozdrawiam

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...