ten_ktorego_nie_bylo Opublikowano 24 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 zamkniete xrenice promien wypala oslepiony blaskiem podnosze twarz szukam zmyslami a tam Ala jak pioruna traf juz wiem co sie stac musialo a bylem pewien ze sie nie stanie splatane dreszczami cialo w myslach me Kochanie raz dwa trzy moze cztery uderzenia jak bicie serca w rytm Kawy i tamto jest juz bez znaczenia bede zawsze - bez obawy uwaga cieta Osa poglaszcze ja przytule delikatnie ujme tego wlosa co wplatal sie w ma koszule (pozostawilem "ogonki" w domyśle, bo myśle ze myśli ciekawsze są wowczas)
vacker_flickan Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 nie wiem czy bez „ogonków” ciekawsze niestety, przykro mi, ale rymy są tragiczne przy czym podporządkowałeś im treść chyba do granic możliwości rymowanie to trudna sztuka (żeby przy okazji wyszło „z głową”) i wymaga wielu ćwiczeń prawdopodobnie dlatego tak wielu współcześnie piszących nie rymuje ;p spróbuj może wiersza białego pozdr
ten_ktorego_nie_bylo Opublikowano 24 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 byc moze, a byc moze zbyt bardzo dla mnie zrozumiale jest to co napisalem coz za problem przelwac mysli to wszystko co sie przysni w beznadziejnosc bialych slow skladajac by niby cos od siebie dajac powiedziec swiatu "ja pisze" wiem ze nie do konca slysze ze to slowa skreslone staram sie - to rzekne na swą obrone
vacker_flickan Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 toteż ja nie atakuję lecz sugestie składam grafomanii nie promuję ale i praw nie odmawiam do pisania jak kto umie ;p
ten_ktorego_nie_bylo Opublikowano 24 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 to i widze ze kunszt Pana nie przeciętnością slynie wiec niech umiejetnosc ta nie zginie od Boga nam dana
Rekomendowane odpowiedzi