Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 (edytowane) wiatr i echo po parku spacerują mijają puste ławeczki zobaczyła to cisza zaczęła śledzić była ciekawa po co dlaczego lecz zdradził ją jej własny cień który wiatr zauważył szepnął echu coś do ucha po czym udali się w różne strony cisza załamana na ławce usiadła głośno myśląc znów przegrałam nie dowiem się czemu wiatr z echem się skumał co im po głowie chodzi Edytowane 13 Lutego 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2021 @szept wiatru - @huzarc - dziekuje serdecznie.
szept wiatru Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2021 Malutki przytyk, drobiażdżek wręcz - "echowi" - nie lepiej byłoby "echu"? Ja rozumiem że to poezja, ale... Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - oczywiście że lepiej brzmi - dziekuje za czujność - poprawiłem. Pozdr. bardzo śnieżnie. 1
szept wiatru Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2021 (edytowane) No, teraz wygląda to zdecydowanie lepiej. Pozdrawiam bardzo śnieżnie i mroźnie. Edytowane 13 Lutego 2021 przez szept wiatru (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi