Pan Ropuch Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 podróżowałem przez niezbadaną liczbę wrzechświatów na każdy z nich przypadało 7 planet gdzie zamieszkiwał człowiek zrozumiałem że te nieskończoności przymiotów absolutu i w tym musiały znaleźć swoje odbicie smutniałem coraz bardziej są planety gdzie niewolnictwo ma się doskonale takie gdzie przelana krew jest błahostką takie gdzie jesteśmy na wyginięciu takie gdzie jest nas i cztery razy tyle ... na jednej jedynej z nich ludzie wciąż mieszkają skromnie a plemiona odłożyły kamień zwierzęta chodzą wolno i nie są pokarmem ogień nie trawi a ewolucja jest niezauważalna to chyba w końcu ta gdzie Kain nie zabije Abla pomyślałem i obudziłem się spokojny 7
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Witam - podoba mi sie ta planeta - warto było szukać... Pozdr. 1
huzarc Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 @Pan Ropuch Niech utopie pozostają wytworem snów. Bowiem przenoszone na jawę, w inny system skutku i przyczyny, szybko stają się ich zaprzeczeniem. 1
beta_b Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 Poszukiwanie równowagi i powrót do życia zgodnie z naturą - to dążenie we śnie i przykład świata pierwotnego jako realizacji owego pragnienia. Przebija się smutek, tęsknota. Przestrzeń na ten wers podbija efekt. Ściskam, bb 1
Pan Ropuch Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 @Dag Największym wyzwaniem jest nie góra czy biegun a pustynia... Nie nie o 40 dniach jest tutaj mowa prędzej o 40 latach :) Pustynia jest tym ostatnim wyzwaniem tako rzecze Pan Ropuch :) PS. stoję przed nią patrzę i te wszystkie dłonie za mną i głosy ciągle mnie łapią i przyzywają. Nic tylko zbieram siły na ten pierwszy krok naprzód. Coś mi ciągle podpowiada że on i tak nastąpi. Jestem spokojny. Pozdrawiam Pan Ropuch
Rekomendowane odpowiedzi