Father Punguenty Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2021 Lubię, gdy wiosna świeżo zakwitnie, Kiedy zima w konwulsjach kona, Lubię, gdy zieleń kwieciem obsypie I gdy po kuchni kręci się żona. Lecz lubię taką, gdy pręży muskuły, Gustuję w takiej, co ma kibić atlety, Bo tylko taka dosiądzie mężczyzny I jak nikt na świecie ubije kotlety. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (wersja udźwiękowiona) 1
violetta Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2021 teraz kobiety blendują warzywka na kotlety. 1
Father Punguenty Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2021 ....no i dlatego świat jest taki, jaki jest
violetta Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2021 bo na wiosnę się jada nowalijki.
Father Punguenty Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Tak, tak pełne tablicy Mendelejewa, pędzone rurą wydechową od 20 letniego Diesla. Mniam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Father Punguenty Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 ...może być biodiesel, bez różnicy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Father Punguenty Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 ...uchowaj Boże ! Po tym wzdyma, piecze i boli. Ani rukola, ani inne zielone pakudztwo, nie da Ci tyle krzepy ile kotlet z wiosenną kapustą !
violetta Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 to prawda, ze jedzenie niezdrowe najlepiej smakuje. 1
Nel X Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Po prostu rzygam, jak czytam wypociny morderców i potencjalnych kanibali. Całe szczęście, że karma to pojęcie indywidualne, nie zbiorowe. I jeszcze bekniecie , na farmie zwierząt mięsnych. Dosłownie, nie w przenośni.
huzarc Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Nawet wody strach się napić, gdyż może być ona wypełniona fauną eukariontów i tym samym moja konsumpcja dokonuję na nich mordu, podobnie jak wszelkie sposoby jej destylacji, aby przyjąć ją w stanie biologicznie jałowym.No nic, trzeba będzie zakończyć w maszynce do mielenia mięsa, którą kręcą prawilni weganiści i przejść reedukacje, ale żywego mnie nikt nie dostanę, będę się bronić i nie jednego mój ślad karmiczny zaboli, nim mnie ktoś przerobi pod nawóz do roślin. W takiej postaci, przefiltrowany przez saprofity kością nie stanę w gardle tym, co żywią się na zielono.
Nel X Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Tylko ciebie zaboli, tak to działa. Możesz dowcipkować, próbować oszukiwać, tłumaczyć, powoływać się ... Zaboli konkretnie. Już niedługo się przekonasz.
huzarc Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Skoro i tak mi to nie ujdzie na sucho, to pozostaje ostatnie swe chwile spędzić w dobrym humorze, jak to bardzo to drażni oprawców, bardziej niż prośby o zlitowanie. Jest coś w logice drapieżnika takiego, że polując godzi się na to, aby być upolowanym. Taka gra, wyrabia instynkty i umiejętności łowiecki. Każdy rodzi się będąc pewnym jednego, że umrze, to jedyna pewna rzecz, która go spotka. Boleć może oczekiwanie na nią, ale ona sama będzie może miała postronnych kronikarzy, a my o swojej nic nie powiemy, więc strach jest czymś na wyrost wobec takiej perspektywy.
Nel X Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 Za dużo gadasz. Cykorze. Koniec audiencji.
huzarc Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 (edytowane) Jeszcze mi języka nie ujęto, choć czyni się wpierw tym kto niepokój słowem przekornym sieją w umyśle zalepionym przez kompleksy i fanatyzm. I prawda, boję się tych, którzy mianują się gońcami prawdy objawionej stroją swoją nagość obsesjami, sądzą, karzą, zbawiają. Czemu tylko łamią się oni jak zapałki poddani interrogacji, nic nie oświetliwszy pomimo swego nadętego tonu. Edytowane 10 Lutego 2021 przez huzarc (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi