Paulina Karpiuk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie boję się że moje życie się skończy......Naprawdę tego się nie boję......Przeraża mnie to...... boję się...... że nigdy się nie zacznie.......Wiersz dedykuje wszystkim którzy boją sie ryzykować w życiu.... Odwagi! Życie naprawdę jest krótkie!
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jak mówią rasowi hazardziści: kto nie gra ten nie wygrywaGorąco pozdrawiam.
Tuminski Tomasz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie nazwał bym tego wierszem , jednak bardzo madre uderzajace słowa ktore powinny dac niektorym solidnego pstyczka w nos.
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ...a kto nie gra, ten nie przegrywa.tylko, że to nie jest już takie ciekawe
Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ja równiez nie nazwałabym tego wierszem, co najwyżej mądrą sentencja, z tymże już gdzieś podobna czytałamjednakże gorąco pozdrawiam i życzę by korzystanie z pelni zycia przynioslo wiele radości
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Calkowicie zgadzam sie z Jolanta..Nic dodac nic ujac..
Paweł Dęga Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 To napewno nie jest wiersz.A kto gra - ten spłaca długi!Pozdrawiam!!!
Paulina Karpiuk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No dobrze, macie racje, to nie jest wiersz, zwracam honor i przepraszam za błędy
Hanna Klewiecka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pewnie, że wiersz . Super wiersz. Tylko co to znaczy ryzykować w życiu ? Jeśli możesz, odpowiedz. Dziękuję.
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wierszem jest to, co autor chce nim uczynić.. i to jest wiersz:)fajny:)ale mówię ci, że jak sie zacznie wreszcie, to zaczniesz bac się końca... tak to już jest na tym świecie:(
Paulina Karpiuk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Odpowiadam na pytaniaJola ma rację to poprostu złota myśl a nie wierszRyzyko w życiu to znaczy iść za głosem serca i spróbowac wszystkiego
Hanna Klewiecka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tylko co gdy zaczynasz życie właśnie je kończąc ? Tfu !
Paulina Karpiuk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie za bardzo Cie rozumiem, czy mogłabys jakoś konkretniej Haniu!?Mi chodzi oto aby poprostu Carpe diem!
Hanna Klewiecka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie, nic to było bez sensu pomyliły się wyrazy albo znaczeniaalbo jakoś taknie przejmuj się takimi pytaniamione nic nie znaczą
Rekomendowane odpowiedzi