Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 3 Stycznia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 musi być otwarty jak wiatr bo ona wszystko wywnętrzy otoczy słowami wplecie w pióra i polecą... wierszem byle gdzie w cały świat 14
iwonaroma Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiadomo :) Dzięki
Gabrys Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 (edytowane) mieć umysł otwarty zawsze to jest coś ty chcesz zrozumieć świat a on ciebie Edytowane 3 Stycznia 2021 przez Gabrys (wyświetl historię edycji)
iwonaroma Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O jak ładnie... :) odkrywcy bez instynktu zdobywcy... :) Dzięki ? :) I nie tylko umysł, ale także serce i całą duszę :) Dzięki za kmnt
Karina Westfall Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 @iwonaroma Z tym wywnętrzaniem to cała prawda. Aż serce mi się uśmiechnęło. Cieszę się, że to nie tylko ja. Cały utwór, jak zwykle piękny, aż miło się nad nim pozastanawiać. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam i życzę Ci dobrej nocy, Iwonko.
Marek.zak1 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 Nie byłem, ale teraz już wiem, jak to by wyglądało:). Pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poetka potrafi ;) Dziekuję i również dobrej nocy :D dzięki i również pozdrowienia @Leszczym podziękowania :)
Leszczym Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 @iwonaroma kiedy to jest ekstra wiersz, zrozumiałem to po kilku minutach;)
Antoine W Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 @iwonaroma "bo ze mną można tylko pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko"
Gość Franek K Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 (edytowane) A ukochana poety musi być przede wszystkim wyrozumiała Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 4 Stycznia 2021 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
iwonaroma Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) :) Dzięki Dzięki :) Czasem związki Czasem podwiązki Z nawiązką ;) Niestety :( ;) Dzięki :) @beta_b @Allicja @lena2_ @Kot Podziękowania :) Edytowane 4 Stycznia 2021 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 (edytowane) Witam - uroczo - Dużo fajnego życzę. Edytowane 4 Stycznia 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Gość Radosław Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 Kocham to wymagam ;), można by rzec. Z przyjemnością przeczytałem. Pozdrawiam
huzarc Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 Przyjemny wiersz, dobrze oddający prastarą prawdą, że bez kobiet nic urodzić się nie chce. Pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Dzięki Waldemarze i wzajemnie :D tak zabrzmiało? :) że wymaga poetka? :) Pewnie tak... ;) Dzięki i również pozdrawiam Bo rodzenie jest kobiece :) Dzięki i również pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 @Natuskaa :) podziękowania
jan_komułzykant Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 świetne Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo nawet kiedy niezbyt się wnętrzy ona i tak wszystko wie ;)
iwonaroma Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki :) z wnętrznością :) tfu! z wdzięcznością :) (wnętrzy i się wdzięczy :)) 1
iwonaroma Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 @autumness :) podziękowania
Rekomendowane odpowiedzi