Messalin_Nagietka Opublikowano 21 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 pod balkonem stanął gbur i na wiośle - szur, szur, szur, wyjdziesz ty do mnie wreszcie cholero przyszedł popatrzeć na cię Romeo wyszła ladacznica zła, wokół noc - więc kto tak gra? czemu po nocy sypiesz mi szanty, kiedy mam w łóżku interesanty? mam dla ciebie Julio cynk, tylko zrzuć mi jakiś drink, biegłem do ciebie, zaschło mi w grdyce, popatrz no tylko na moje lice, wyszła, przyszła, ścięła gwint, a gdy gbur flaszencję spił rzecze, że teraz możesz mnie w tyłek, gdy z ciebie Julio taki osiłek, poszedł spod balkonu gbur, podśpiewując - szur, szur, szur, oczy rozeszły się na stereo, rąbnął gdzieś w mur i padł bo go ścięło, na balkonie Julia w ryk, lecz krzyk zgasił sety fryk, balkon jak łajba, więc bez przesady, trza z niego wyjść i koniec ballady.
amandalea Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 hahaha ale się uśmiałam Messa.... :)))))))))) coś kapitalnego :D pozdrawiam ama
Agnes Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 świetne, tego mi dzisiaj brakowalo:) pozdrawiam Agnes
Roman Bezet Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Zakazałem sobie (bo som powody ;) komentowania wierszy Messy na czas nieokreślony, ale - cholera! - nie wytrzymałem. Nie daj człowiekowi skonać ze śmiechu! - piszesz takie 'jajcarskie' zawijasy, że normalnie tylko "fryk" może uratować :)))) pzdr. b
Arena Solweig Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Ja też nie wytrzymałam i rozjechał mi się szeroki uśmiech. Szanty chwyciłam ale fryka nie – dojdę albo podpowiesz. Szurnąłeś świetnie, Mesalinie. Pozdrawiam Arena
hewka Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Czytalam wczesniej, ale czytam ponownie, nie moge sobie odmowic tej przyjemnosci:)) Pozdrawiam.
Messalin_Nagietka Opublikowano 22 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szybciutko napisałaś koment - bardzo dziękuję Amadaleo z pozdrówką i ukłonikiem MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 22 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeżeli brakowało to proszę bierz na cało z pozdrówką i ukłonikiem MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 22 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i tak rzec można wywołałem wilka z lasu, hihihihihi, na fryka, hihihihihi z pozdrówką i ukłonikiem MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 22 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Areno - fryk od "frykasów" albo od "frykania" - hihihihi - podobno wielkim damom nie przystoi ale co tam - frrryk! czasy współczesne - dzięki za koment z pozdrówką i ukłonikiem MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 22 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak - przyjemność po Twojej i mojej stronie, hihihi z pozdrówką i ukłonikiem MN
Anastazja.P Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Messa, Messa...konieczna Twa promesa na bis...więc coś wymyśl :))) szur szur z piórem w bój :)) hihihi Ana.
Messalin_Nagietka Opublikowano 22 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na promesie echo niesie że na bisy łeb mam łysy do kolejnych ballad wiejnych szur, szur, szuru ... brzdęk do muru z pozdrówką MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 22 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) bardzo proszę i o szerszą wypowiedź poproszę
czarna Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 to ballada co się zowie kiedyś wnukom ją opowiem grając szur szur na łyżeczce uśmiech dziś ślę M.Nagietce :)
Messalin_Nagietka Opublikowano 23 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jej - opowiedz jak dorosłą bo za młodu - tylko posną mogą źle zrozumieć wątek miej Ty Czarna w tym rozsądek z pozdrówką i ukłonikiem MN ps. hihihihi - dzięki za wejrzenie i koment
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 znakomity pomysł, fajnie sobie tak się pośmiać na początek dnia pozdrawiam
Messalin_Nagietka Opublikowano 24 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jay - Ty na początku a ja na końcu dnia - cały dzień śmiechu - wielkie dzięki za wejrzenie i koment z pozdrówką MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 24 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alter Net - zaduma czy nie - napiszę tak, że pierwsza zwrotka powstała dobre dzieścia lat temu - reszta powstawała na przełomie tych lat - więc zadumanie moje było o wiele dłuższe, hi, niż komukolwiek się wydaje, przepraszam, bo "siem zaczynam mądrzeć" z pozdrówką MN
Rekomendowane odpowiedzi