Penelopa Opublikowano 20 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 na dworze zamieć koty zadowolone mruczą przy piecu
tygrys_pietrek Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 a nie kusilo cie penelopciu zeby zderzyc to mruczenie kotow w cieplutkim domu z pomrukiem zawieji na dworze ? pietrek
stanislawa zak Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 np.na dworze mruczy zamieć a koty przy piecu? o to chodzi? w tym haiku?
Lenka z okienka Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "penelopciu" ;p Same koty na tym forum... Miłe haiku, takie kocie... L.
Penelopa Opublikowano 21 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 tygrysku........specjalnie dla Ciebie :) szaleje zamieć koty zadowolone mruczą przy piecu .....jak sądzisz?
Cherubin Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wydaje mi się , że drugi wers jest przypuszczeniem, to błąd w haiku ale nie duży. W drugim rzucie oka to bardzo ciepły obrazek. na dworze zamieć przy kamiennym kominku mruczenie kota Małe pokręcenie z pomieszaniem.
Penelopa Opublikowano 22 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Dzieki za komentarze:) Cherubinku:) to, że są zadowolone - to nie przypuszczenie, mruczą zadowolone koty. Mam ich 8 i coś wiem na ten temat //hehe. Twoja wersja też mi się podoba:)
Rekomendowane odpowiedzi