Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Jacek_Suchowicz Opublikowano 11 Listopada 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 czy można ze szczęścia wyrosnąć jak z butów koszuli sukienki bo jeśli znudziło cię nocą to tylko chuć była nic więcej na oczy włożyła nam klapki przybrała kolory czerwieni słodkości dodała by łatwiej pikantność uniesień docenić a z czasem się szarość rozlewa wyblakną jak zdjęcia czerwienie zagubi się droga do nieba i „szczęście” jak buty chcesz zmienić 9
lena2_ Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 szczęście jest trudno zdefiniować podać współrzędne i wymiary zależy z której patrzysz strony i jakie wkładasz okulary ps. cieszę się Jacku, że moje wiersze Cię inspirują:) 2
duszka Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, to, co prawdziwe, jest zawsze obecne i żywe i ... rośnie razem z nami, lub może powoduje, że my z nim rośniemy. I po tym można je chyba rozpoznać :) Podoba mi się jasność i konkretność wypowiedzi, bo i temat według mnie tego wymaga. Pozdrawiam :)
Bogdan Brzozka Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 Sama prawda Jacku - dlatego cieszmy się z małych rzeczy. Dla mnie osobiście synonimem szczęścia jest zdrowie moich bliskich i moje - dopóki dopisuje, wszystko inne pikuś. Pozdrawiam. :) 1
jazzkółka Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 @Jacek_Suchowicz Czysta prawda. /a szarość znudzona szczęściem rozgląda się dalej lubieżnie by nową zabawką się bawić stałość i wierność ma za nic/ PS napisz proszę "Lenie" (z wielkiej litery, bo myślałam, że to wiersz o lenistwie... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 3
beta_b Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 czy szczęście ma znaczyć małżeństwo(?) bo zmniejsza to zakres rozmowy a w życiu jest więcej obszarów gdzie poczuć je człowiek gotowy dorastam dopiero do szczęścia choć zmarszczek mam sporo pod okiem ale zmienił mi się wyznacznik co ważne jest co przejdzie bokiem 3
Jacek_Suchowicz Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szczęście to jest coś wielkiego tyś wraz z nim chcesz życie przeżyć i w przestrzeni z trzech wymiarów w żaden sposób go nie zmierzysz tutaj przestrzeń z n wymiarów tych w wszechświecie już stworzonych i tej także jest zbyt mało liczb nam trzeba zespolonych :)) Edytowane 11 Listopada 2020 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 1
joanna53 Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 szczęście jest ulotne, dlatego trzeba korzystać z niego dopóki można, pozdrawiam. 2
Gość Franek K Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 (edytowane) Człowiek to dziwna istota Choć sam chce cieszyć się szcżęściem To uszczęśliwia go częściej I bardziej - czyjeś neszczęście Edytowane 11 Listopada 2020 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki duszko:)))) Pozdrawiam serdecznie
Jacek_Suchowicz Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A zwłaszcza w dzisiejszej dobie - samiusieńka prawda Dzięki Pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ta szarość na drodze wciąż stoi lubieżnie ocenia przedmioty spragniona najnowszych zabawek skorzysta zapomni już o tym ps dzięki ale w tagach nie ma dużych liter - jak widać zainteresowana zrozumiała pozdrawiam 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. najwyższa to pora by dojrzeć systemy wartości rozeznać i przyjąć co w życiu jest ważne co miałkie odrzucić i nie znać :)) 3
obywatel Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 trzy wymiary nie uwzględniają czasu, czas to czwarty wymiar schowany w cząsteczce światła, E = mc2, gdzie c - prędkość światła wynosząca około 300 000km/s wyprowadź s=? 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 (edytowane) Że szczęście trwa tylko chwilę, powszechnie to znana prawda, często się przed nią pochyla, kto go prawdziwie nie zaznał. A to głębokie, najszczersze, ukryte często i ciche, Miłością zalewa wnętrza, Nadzieję żywi i Żyje. Dłużej niż chwile :) Edytowane 12 Listopada 2020 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 2
Wiechu J. K. Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 co to jest szczęście, zapytał szpak to jest, odpowiedział rak, chodzenie wspak to nieprawda odrzekły myszki to jest jedzenie sera bez łyżki i tak bez końca gaworzyli bo wszycy bardzo szczęśliwi byli bo każdy inaczej spostrzega szczęście i to jest dobrze na całe szczęście 2
Henryk_Jakowiec Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja szczęścia nie zmieniam niech trwa we mnie wiecznie bo raz osiągnięte nie cofa się wstecznie galopem do przodu się też nie wyrywa podąża wraz ze mną z nim dusza poczciwa i jakby nie patrzeć to gramy w tercecie i dobrze jest nam z tym w rozpasanym świecie. Serdecznie pozdrawiam:) 3
Jacek_Suchowicz Opublikowano 12 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wbrew pozorom nie jest bo szczęście można pielęgnować niczym dorodną piękną różę podlewać co dzień dobrym słowem miłością darzyć - będzie żyć dłużej Pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 12 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wszędzie w świecie osoba znana tzw zawiść bezinteresowna w naszym narodzie jest ukochana żyć przecież bez niej dobrze można ja preferuję zdrową zazdrość mobilizuje mnie do roboty sąsiad ma coś czego nie mam pracuję mam - nie mówmy o tym pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 12 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten wzór dotyczy się energii która wytwarza wielkie bum!!! a tu pasuje jak najepiej teoria owszem ale strun Ta nam pozwala takie rzeczy by jednocześnie wszędzie być czas sobie cofać lub przyśpieszyć o szczęściu już nie musisz śnić ma tylko jeden mankamencik że musisz w wyższy wymiar wejść materię zrzucić i po śmierci szaleć i hasać ile chcesz Edytowane 12 Listopada 2020 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi